Nz abel tasman skydive plane mountains jump friends see and do adventurous
Nz abel tasman skydive plane mountains nature friends see and do adventurous
Nz abel tasman skydive plane mountains happy friends see and do adventurous

De spannendste manier om Abel Tasman te ontdekken

Voor het ultieme gevoel van adrenaline is parachutespringen boven Abel Tasman National Park misschien wel het hoogtepunt van uw avontuur in Nieuw-Zeeland. Zet u schrap voor een vrije val van zeventig seconden en ervaar het landschap op een geheel unieke manier.

Abel Tasman National Park is vernoemd naar de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Janszoon Tasman, die het gebied ontdekte in 1642. Tegenwoordig is het een populaire plek onder de lokale bevolking en internationale toeristen vanwege zijn natuurlijke schoonheid.

Op een heldere dag kunt u zelfs het Noordereiland zien

Maak u klaar om uit een vliegtuig te springen op 5.000 meter hoogte boven gouden zandstranden, kristalhelder water en het weelderig groene bos van het Abel National Park en daarbuiten. Op een heldere dag kunt u zelfs het Noordereiland zien!

Ervaar een adrenalineshot tijdens uw sprong

De adrenaline stoot tijdens de vrije val zal nog uren lang door uw lichaam blijven gieren. Terwijl u instructeur aan de parachute trekt, geniet u van het uitzicht en geniet u van het gevoel van vrijheid. Veiligheid staat voorop, u krijgt een volledige veiligheidsbriefing voordat u het vliegtuig instapt.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.