Nz kapiti island spot animal solo partner see and do easy going
Nz kapiti island nature view solo partner see and do easy going
Nz kapiti island colorful bird solo partner see and do easy going
Nz kapiti island bird flower solo partner see and do easy going

Bezoek het vogelparadijs van Nieuw-Zeeland

Kapiti Island is een vogel- en zeereservaat dat vijf kilometer voor de westkust van het Noordereiland ligt, ten noorden van Wellington. Het is een roofdiervrij natuurgebied waar bedreigde diersoorten worden beschermd. Er leven allerlei zeldzame inheemse vogels, waaronder de kaka, de kokako, de takahe, de bellbird, de hihi en de meest bekende: de kiwi.

Maori-gastvrijheid

Kapiti Island is een van de oudste natuurreservaten van Nieuw-Zeeland. Per dag zijn er maar een klein aantal bezoekers die toegang krijgen tot het eiland. De familie Barret heet u hartelijk welkom, met echte Maori-gastvrijheid. Hun familie beheert het eiland al meer dan 150 jaar en werkt hard om de natuurlijke rijkdom en diversiteit te beschermen.

Verken het natuurreservaat met een lokale gids en leer meer over de unieke balans tussen natuurbehoud, ecologie en de lokale geschiedenis. Wandel over de paden, genesteld tussen het dichte bos, of beklim de 521 meter hoge top voor een subliem uitzicht. Een leuke dagtocht voor natuurliefhebbers!

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.