Nz arthurs pass lodge mountain nature view friends stays luxury
Nz arthurs pass lodge farm sheep friends stays luxury
Nz arthurs pass lodge bedroom mountain view friends stays luxury
Nz arthurs pass lodge dinner nature view friends stays luxury

Een wildernis lodge in de Zuidelijke Alpen

Ontdek in het hart van de Zuidelijke Alpen deze ​​luxe wildernis lodge. De lodge hoort bij een boerderij en ligt op 4000 hectare grond, tussen het Arthurs Pass National Park en Craigieburn Forest Park. Maak samen een tour over de boerderij en kom meer te weten over het boerderijleven. Kijk hoe de honden helpen de schapen te hoeden en leer meer over het schaapscheren.

Een luxe suite met prachtig uitzicht op de bossen en bergen

Uw alpine suite is lokaal ontworpen en gebouwd van duurzaam hout. Door het open ontwerp kunt u optimaal genieten van het prachtige zicht op het bos en de Zuidelijke Alpen. Dineer met elkaar in het restaurant met eveneens een schilderachtig uitzicht. Er wordt gebruik gemaakt van verse boerderijproducten en en worden lokale wijnen geserveerd.

Een ideale uitvalsbasis om samen de omgeving te verkennen

Verken de privé wandelpaden door het bos en de bergen rondom de boerderij. De natuur in Arthur’s Pass National Park is ongerept en zeker een bezoek waard. Doe mee aan een rondleiding om meer te weten te komen over de sterren van het zuidelijk halfrond. Er is een overvloed aan activiteiten om samen aan deel te nemen of neem de tijd om gewoon te ontspannen in de pure natuur.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.