Premium Economy Class naar Nieuw-Zeeland

U bent druk met het kijken van films, het lezen van boeken en het drinken van champagne. Voordat u het weet bent u in Nieuw-Zeeland en kan uw droomreis beginnen. Dit is het geval als u met Premium Economy Class van Cathay Pacific vliegt.

Door onze goede samenwerking met Cathay Pacific hebben wij als enige reisaanbieder speciale tarieven voor Premium Economy Class. De prijzen waarvoor wij tickets voor u kunnen boeken, vindt u nergens anders! Bij ons vliegt u al Premium Economy Class naar Nieuw-Zeeland voor 500 euro meer per retourticket, dan wanneer u Economy Class zou vliegen.

Tijdens uw vlucht naar Australië heeft u meer ruimte in uw stoel in Premium Economy Class Geniet van meer ruimte in de stoelen van Cathay Pacific's Premium Economy Class.

Meer comfort met Premium Economy Class

Als u in Premium Economy Class naar Nieuw-Zeeland vliegt, kunt u genieten van de vele voordelen. Zo zijn de stoelen ruimer dan bij Economy Class. De stoel kunt u tot 20 centimeter verder naar achter buigen. Er is meer ruimte tussen uw stoel en de stoel voor u. Daarnaast kunt u de hoofdsteun en voetsteun zo verstellen dat u heerlijk zit.

Bent u benieuwd welke voordelen er nog meer zijn? Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

 • U kunt gemakkelijk inchecken door de speciale incheckbalies.
 • U heeft voorrang bij het instappen.
 • U heeft een ruime keuze aan entertainment aan boord.
 • U heeft extra opbergruimte en een grotere eettafel.

Een warm welkom bij Cathay Pacific

Uw reis naar Nieuw-Zeeland is begonnen, want u heeft plaatsgenomen in de Premium Economy Class van Cathay Pacific. U wordt verwelkomt met een glas champagne. Hapjes en drankjes worden u regelmatig aangeboden tijdens de vlucht. Daarnaast kunt u genieten van de gezonde maaltijden aan boord. Een culinair team bereidt deze maaltijden met vers fruit en verse groenten.

Een verzorgingsset met sokken, oordoppen en een tandenborstel met tandpasta van Cathay Pacific zullen ervoor zorgen dat u fris aankomt in Nieuw-Zeeland.

 • De verzorgingsset die u ontvangt als u vliegt in Premium Economy Class van Cathay Pacific
  De verzorgingsset die u ontvangt als u vliegt in Premium Economy Class van Cathay Pacific
 • Gezonde maaltijden in Premium Economy Class van Cathay Pacific
  Gezonde maaltijden in Premium Economy Class van Cathay Pacific

Bagage

U mag ook meer ruimbagage meenemen naar Nieuw-Zeeland als u met Premium Economy Class vliegt:

 • Handbagage: maximaal één stuk van 7 kg en een klein artikel, zoals een handtas of cameratas.
 • Ruimbagage: maximaal twee stuks van in totaal 35 kg. Houdt er rekening mee dat één stuk bagage maximaal 32 kg mag wegen.
 • Als u vanaf Hong Kong naar Auckland vliegt of vice versa, mag u maximaal twee stuks bagage meenemen van elk 23 kg.

Voor de actuele bagagelimieten van Cathay Pacific Premium Economy Class kunt u op de website kijken.

Het entertainmentsysteem in Cathay Pacific Premium Economy Class

Entertainment

Geniet tijdens uw vlucht in Premium Economy Class van de nieuwste films, televisieshows en muziek. U heeft namelijk een 27 centimeter groot scherm voor u met een koptelefoon dat ruis wegneemt. Het entertainmentprogramma voor uw vlucht vindt u op de website van Cathay Pacific.

Heeft u audio en video op uw eigen apparaten dat u wilt horen of zien? Dat kan, want Cathay Pacific biedt hiervoor de mogelijkheid met de multi-poort aansluiting.