Economy Class naar Nieuw-Zeeland

Uw reis naar Nieuw-Zeeland kan beginnen! In de Cathay Pacific Economy Class reist u op een comfortabele manier naar Down Under.

Stoelen in Economy Class

Uw stoel in de Economy Class kan tot wel 15 centimeter naar achter en de zijvleugels van de hoofdsteun kunt u verstellen, zodat u heerlijk zit tijdens uw vlucht naar Nieuw-Zeeland. In de opbergruimte voor u, vindt u speciale ruimtes voor uw drankje, mobiele telefoon, pennen en bril. U vindt hier ook een aantal tijdschriften die u tijdens de vlucht kunt lezen.

Vliegen met Cathay Pacific naar Nieuw-Zeeland

Tijdens uw vlucht ervaart u een warm welkom door de Aziatische gastvrijheid. Een culinair team bereidt voor u gezonde maaltijden, waarbij de nadruk ligt op verse groenten en vers fruit. U geniet van deze maaltijden onder het genot van een goed glas wijn of een ander drankje.

Eten tijdens het vliegen met Cathay Pacific naar Australië

Gedurende de vlucht met Cathay Pacific kunt u de allernieuwste films, televisieshows en muziek kijken en luisteren. U heeft namelijk een 23 centimeter groot televisiescherm in de stoel voor u. Het meest actuele entertainmentprogramma voor uw vlucht, vindt u op de website van Cathay Pacific.

Bagage bij Cathay Pacific

Uw handbagage mag maximaal één stuk van 7 kg zijn. Daarnaast mag u nog een klein artikel meenemen, zoals een handtas, cameratas of kleine rugzak. Voor uw vlucht in Economy Class mag u als ruimbagage maximaal twee stuks van in totaal 30 kg meenemen.

Voor de actuele bagagelimieten van Cathay Pacific Economy Class kunt u op de website kijken.

De stoelen van Cathay Pacific Economy Class

Nog meer comfort?

Wilt u echt volledig ontspannen aankomen in Australië? Bekijk dan eens de voordelen van vliegen met Premium Economy Class en Business Class van Cathay Pacific.