Business Class naar Nieuw Zeeland

Business Class naar Nieuw-Zeeland met Air New Zealand

Vanaf het moment dat u aankomt op het vliegveld tot aan het moment waarop u vertrekt, kunt in de Business Premier Class van Air New Zealand service verwachten van hoogstaand niveau. Bij Air New Zealand weten ze maar al te goed dat het de details zijn die het verschil maken voor uw vlucht. Daarom kunnen Bussines Premier klanten genieten van een aparte premium check-in en hebben zij toegang tot speciale comfortabele lounges.

Uw stoel

Ontspan in alle comfort, terwijl u geniet van de special features van uw Business Premier stoel. Uw luxe lederen stoel met 22’’ armsteunen kan helemaal plat gelegd worden zodat u heerlijk kunt slapen op een heerlijk kussen. Ook is er een aparte voetsteun die omgetoverd kan worden tot bezoekersstoel.

Culinair

Air New Zealand biedt in Business Premier Class het beste van het beste van in-flight dineren. Geniet van de ware Kiwi-dining-experience, ontworpen door het team van chefs. De overheerlijke maaltijden zijn innovatief en bestaan uit de beste producten uit Nieuw-Zeeland. Bij uw maaltijd kunt u genieten van een glas van de beste Nieuw-Zeelandse wijn. Gedurende de vlucht bent u vrij om bij de zelf-service area een snack of drankje te halen.

Entertainment

Met het on-demand entertainment systeem kunt genieten van een brede keuze aan audio en video waaronder de meest recente populaire films, tv shows, exclusieve audio programma’s en een cd-collectie van de beste muziek. Met uw individuele 10.4’’ scherm en geluidsdichte koptelefoon bent u verzekerd van een optimale belevingservaring. Wanneer u reist met kinderen is er ook een speciale selectie voor de jeugd.