3225 Bubbly Grape wine tour2
3225 Bubbly Grape Wine Tour 1580945028 20190119 160431 resized
3225 Bubbly Grape Wine Tour 1575043119 bubbly grape wine tours

Verken Marlborough, de grootste wijnregio van Nieuw-Zeeland

Welkom in Marlborough, de grootste wijnregio van Nieuw-Zeeland. Deze regio kent een wereldberoemde Sauvignon blanc, een voortreffelijke wijn met een scherpe, “crispy” en pittige smaak. Het gebied staat ook bekend om de productie van Pinot Noir.

Het zonnige Blenheim

Het charmante stadje Blenheim, een paradijs voor zon- en wijnliefhebbers, ligt in het hart van Marlborough. Het is een van de zonnigste steden van Nieuw-Zeeland met gemiddeld 2.438 zonuren per jaar. Deze streek is omgeven door meer dan honderd wijnmakerijen en dertig wijnkelders.

Koop hier uw favoriete wijn

Samen met uw lokale gids bezoekt u verschillende kleine en grote wijnmakerijen en geniet u van de landelijke uitzichten terwijl u de uitstekende wijnen uit deze regio proeft. Elke wijnmakerij heeft zijn eigen stijl en de wijnboeren zullen u leren over het proces van wijnbereiding. Ontdek hier uw favoriete wijn en neem natuurlijk wat mee naar huis voor een gezellige avond!

Meer easy going activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.