Nz fiordland lodge bedroom view solo stays luxury
Nz fiordland lodge mountain view solo stays luxury
Nz fiordland lodge dining fire solo stays luxury
Nz fiordland lodge living area view solo stays luxury

Verblijf in lodge met uitzicht op Lake Te Anau

U verblijft in een luxe lodge met uitzicht op Lake Te Anau. Het meer ligt midden in het Fiordland National Park, dat bekend staat als een van de mooiste natuurgebieden van Nieuw-Zeeland.

Uw hosts, Robin en Robynne, hebben de lodge eigenhandig gebouwd. Hiervoor gebruikten zij lokale houtsoorten, waardoor de lodge perfect opgaat in de de omgeving. Maar de kers op de taart is wel het uitzicht op de bergen.

Geniet van de overweldigende natuur van Fiordland National Park

Te Anau is de toegangspoort naar Milford en Doubtful Sound en de Kepler- en Murchison-bergen. Maak een cruise door de majestueuze fjorden of bewandel (een deel van) de populaire Milford Track. Tijdens uw verblijf kunt u ook met een privé gids op ontdekkingstocht gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld pinguïns spotten en op zoek naar glowworms in de grotten van Fiordland. Na een dag vol met natuurschoon kunt u aanschuiven voor een heerlijke diner met bijpassende Nieuw-Zeelandse wijnen.

Milieuvriendelijk

Profiteer van de lokale kennis van uw hosts. U verblijft in luxe blokhut vlakbij de lodge. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Lake Te Anau en de bergen van het Fiordland National Park. Deze accommodatie is beloond met verschillende onderscheidingen op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.