Nz taupo boutique lodge outside view friends stays very comfortable
Nz taupo boutique lodge bedroom view friends stays very comfortable
Nz taupo boutique lodge living area friends stays very comfortable
Nz taupo boutique lodge nature view friends stays very comfortable

Geniet van de gastvrijheid en het uitzicht over Lake Taupo

U wordt verwelkomd door uw hosts Linda en Rick. Zij kennen de omgeving van Lake Taupo goed en helpen u dan ook graag het beste uit uw verblijf te halen. U verblijft in een comfortabele suite met grote ramen en een balkon met uitzicht op het meer en de bergen.

Gezelligheid rond borreltijd

Rond borreltijd bent u van harte welkom om met uw hosts en medegasten een drankje te drinken. In de winter vindt dit plaats rondom het vuur en in de zomer op het terras met uitzicht op de omgeving. Na het drankje kunt u bij een restaurant in de omgeving een hapje eten, maar dit kan ook bij de lodge. Zolang Linda en Rick dit van te voren maar weten.

Tussen de vulkanen

Als soloreiziger is het fijn als u niet elke dag hoeft te verkassen. Deze lodge is een goede uitvalsbasis om de omgeving van Lake Taupo te ontdekken. U kunt hier verschillende thermale parken bezoeken en ook het populaire Tongariro National Park is slechts een uur rijden.

U kunt bij de lodge een mountainbike huren om de natuur en dorpjes langs deze route te ontdekken. De restaurants van het stadje Taupo, wandelroutes door de natuur en een helikoptervlucht over Lake Taupo, zijn andere hoogtepunten die u verblijf in Lake Taupo nog specialer maken.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.