Nz tasman bay cottage outside winery view partner stays very comfortable
Nz tasman bay cottage bedroom winery view partner stays very comfortable

Een klein huisje op een wijngaard voor u alleen

Als u meerdere weken door Nieuw-Zeeland reist en verschillende B&B's hebt ervaren, dan kan het prettig zijn om even wat tijd voor uzelf te hebben. Wat dacht u van een huisje tussen de wijngaarden? Wij denken dat dit de perfecte oplossing is om rust in uw reis te bouwen.

Een perfecte plek voor wijnliefhebbers

Als u van wijn houdt dan bent u hier aan het juiste adres. Hier kunt u de middag doorbrengen met het proeven van lokale wijnen en tegelijkertijd genieten van het uitzicht over Mount Arthur en de Moutere rivier. Daarnaast maken de veranderende getijden van de rivier het een perfecte plek om trekvogels te spotten.

Ontspan in een idyllische setting

Dit huisje was oorspronkelijk bedoeld als vakantiehuis voor gepensioneerden, maar is uiteindelijk gerestaureerd om gasten te kunnen ontvangen in een idyllische wijngaard omgeving. U kunt hier op uw gemak door de wijngaarden wandelen en binnen tien minuten staat u op het strand. Door de idyllische setting en ontspannen sfeer is dit huisje zeer geschikt om helemaal tot rust gekomen.

De liefde voor Nieuw-Zeeland, de passie voor wijn en de landelijke omgeving brachten de eigenaren naar deze plek

Uw hosts Karin en Achim waren gestrand op een vliegveld in het zuiden van Chili toen ze de advertentie voor dit stuk land voorbij zagen komen. Het was liefde op het eerste gezicht en na een rondleiding besloten zij de sprong in het diepe te wagen. In 1998 richtten zij de wijngaard op en in 2003 bracht zij hun eerste wijn uit.

Ontdek de Tasman regio

De Tasman regio staat bekend om zijn fijne klimaat en voor allerlei activiteiten die u hier kunt doen, zoals kajakken en fietsen, zeilen en wandelen. Dit alles kunt u samen met een kleine groep of in uw eentje ervaren. Op tien minuten rijden vindt u het kleine, bruisende dorp Mapua en op vijfendertig minuten rijden de stad Nelson. Hier vindt u een mix van cafés, restaurants, galerijen en winkels.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.