Reizen met een camper car in Nieuw-Zeeland

Reizen met een camper car in Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Wilt u het vrije gevoel van kamperen ervaren en tegelijkertijd reizen naar de onontdekte plekken van Nieuw-Zeeland en in contact komen met de lokale bevolking? Huur dan geen camper! Maar overweeg eens om met een camper car een rondreis door Nieuw-Zeeland te maken. Met een camper car mag u namelijk over onverharde wegen rijden. Zo komt u op kleinere natuurcampings en kunt u het kamperen afwisselen met verblijven bij de lokale bevolking. De gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders en de trots waarmee zij u hun land laten zien, maakt namelijk een onvergetelijk onderdeel uit van uw reis.

Rijd over onverharde wegen met een camper car in Nieuw-Zeeland

We noemden het al even: met een camper car in Nieuw-Zeeland mag u over onverharde wegen rijden. Dit is een van de belangrijkste voordelen ten opzichte van het huren van een camper in Nieuw-Zeeland. Met een camper mag u namelijk niet over deze wegen rijden en bent u daarvoor ook niet verzekerd. En dat is zonde, want de onverharde wegen leiden u naar de mooiste plekken. Naar plekken weg van de massa’s toeristen, zoals de kleinere natuurcampings waar u het onontdekte Nieuw-Zeeland beleeft. Op deze campings heeft u ook daadwerkelijk uitzicht op de mooie natuur. Op de grote natuurcampings langs de hoofdwegen ligt dit iets anders, daar heeft u namelijk vooral uitzicht op de grote witte campers naast u.

Kom in contact met de Nieuw-Zeelanders

Op de kleinere campings in Nieuw-Zeeland komt u ook sneller in contact met de lokale bevolking die u graag tips geeft voor activiteiten en de mooiste autoroutes. Maar wilt u echt kennismaken met de locals? Dan adviseren wij u om het overnachten in uw camper car te combineren met slapen bij onze kleinschalige accommodaties. Wij kunnen ons namelijk niet voorstellen dat u zo’n bijzondere ervaring als deze wilt missen: slapen op een boerderij waar uw buren een enorme kudde schapen zijn, in een glazen huis waar u gewoon in bed blijft liggen om de sterrenhemel te bewonderen, bij een gezellige bed & breakfast waarbij u aankomt als gast en vertrekt als vriend of in een cottage met uitzicht op de wijngaard. Juist, een accommodatie bij TravelEssence is veel meer dan een plek om te slapen.

Een camper car rijdt hetzelfde als een gewone auto

Nog een voordeel van het huren van een camper car in Nieuw-Zeeland is dat dit voertuig hetzelfde rijdt als een gewone auto. U hoeft dus geen rekening te houden met andere verkeersregels in Nieuw-Zeeland. Wilt u meer informatie over het huren van een camper car in Nieuw-Zeeland? Neem dan eens een kijkje op onze website: Met Een Camper.