Reizen op de bonnefooi

Reizen op de bonnefooi door Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Natuurlijk kunt u in Nieuw-Zeeland ook op de bonnefooi reizen. Met veel ruimte, weinig mensen en lange, lege wegen kunt u het echte gevoel van vrijheid krijgen. U kiest zelf hoe lang u op een locatie verblijft en waar u vervolgens naartoe gaat.

Wij kunnen u helpen met uw vluchten en uw huurauto, en wellicht met het uitzoeken van een adres voor uw eerste overnachting. Wij kunnen u daarnaast adviseren over welke routes te nemen en over hoe lang u het beste in een bepaald gebied kunt blijven. Uw huurauto mag u ophalen op de eerste locatie en inleveren op een andere locatie. Ook met uw vluchten kunt u verschillende locaties combineren en binnenlandse vluchten toevoegen.

Wanneer u een lijst heeft van gebieden en bezienswaardigheden die u tijdens uw reis wilt aandoen, dan heeft u eigenlijk al een soort schema. Zeker als u niet onbeperkt de tijd heeft, is het te adviseren om uw reis wel van tevoren vast te leggen. De voordelen hiervan zijn dat u precies kunt zien wat u wilt zien en u hoeft niet om drie uur ‘s middags al op zoek te gaan naar een adres om te overnachten.

Aangezien er veel activiteiten zijn die beperkte capaciteiten hebben (zeker in het hoogseizoen), moet u soms vier tot zeven dagen wachten voordat de eerste mogelijkheid er is om een bepaalde activiteit te ondernemen. Dat betekent dat u veel dingen zou kunnen missen.

Wanneer u ervoor kiest om uw reis door TravelEssence te laten maken, kunt u genieten van onze verborgen accommodaties. Deze accommodaties liggen buiten de gebaande paden en vindt u vaak niet zomaar zelf. Hierbij nemen wij uw wensen natuurlijk volledig mee in de planning van uw reis. In plaats van uw waardevolle vakantietijd te besteden aan het plannen van uw reis, zorgt het feit dat alles voor u geregeld is ervoor, dat u uw tijd kunt besteden aan het genieten van uw reis.