Zwem met dolfijnen in de Bay of Islands

Zwem met dolfijnen in de Bay of Islands | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Bay of Islands
Omgeving Op zee, In de natuur
Duur 2-4 uur
Groepgrootte meer dan 10 personen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen, Redelijke zwemconditie nodig
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Maak een boottocht met Explore in een van de mooiste baaien van Nieuw-Zeeland; de Bay of Islands, gelegen in het noordoosten van het Noordereiland. Dit gebied bestaat uit 144 grote en kleine eilanden die rijk zijn aan prachtige natuur. Luister naar de verhalen van de kapitein, geniet van de natuur en duik met de dolfijnen.

Zwem met dolfijnen in de Bay of Islands van Nieuw-Zeeland

In het water met dolfijnen

In de warme wateren van de Bay of Islands leven de zogeheten Bottlenose dolfijnen. Met een boot van Explore gaat u op zoek naar deze vrolijke dieren. Als er een groep dolfijnen is gespot dan mogen de duikbrillen op, de zwemvliezen aan en laat u zich in het water zakken. Om contact te maken met de tuimelaars moet u veel geluid maken en bewegen. Voor u het weet, schieten de dolfijnen onder u door en langs u heen.

De boot waarmee u vaart heeft zowel een open dek als gesloten gedeelte. Vanaf het bovendek heeft u prachtige vergezichten over het water en op de eilanden. Tijdens de tocht komt u niet alleen meer te weten over de dolfijnen, maar ook over de omgeving. Naast dolfijnen zult u ook ander wildlife spotten zoals zeehonden, walvissen en zeevogels.