Zeilen met de Vigilant in de Bay of Islands

Zeilen met de Vigilant in de Bay of Islands in Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Bay of Islands
Omgeving Bij het strand, Op zee
Duur Hele dag
Groepgrootte Prive, of tot 10 personen
Maaltijd Inclusief lunch
Moeilijkheid Niet geschikt voor minder valide
Natuur
Adrenaline
Green
 

Stap voor een dag aan boord van het dertien meter lange en klassieke zeilschip de Vigilant. Al sinds 1980 trotseert het schip de oceaan en gedurende de cruise vaart u langs de hoogtepunten van de Bay of Islands en ankert het schip in de ongerepte baaien. Voel u een echte schipper: help schipper Nik met het hijsen van de zeilen en het besturen van het schip. Ahoy!

Zwem met dolfijnen in de Bay of Islands van Nieuw-Zeeland

Zeil langs het mooiste van de Bay of Islands

Uiteraard heeft u vakantie, dus wanneer u geen zin heeft om te zeilen gaat u lekker onderuit zitten om te genieten van de spectaculaire uitzichten. Met een beetje geluk behoren dolfijnen, pinguïns en zeevogels tot het uitzicht over het unieke landschap met ruim 140 baaien en eilanden. Schipper Nik zal ervoor zorgen dat u het beste van de Bay of Islands te zien krijgt. Zo zult u tijdens de zeiltocht stoppen bij een aantal baaien. Hier kunt u wandelen langs de kust, relaxen op het strand, met Nik vis voor de lunch vangen en picknicken in de mooie natuur. Voor wat meer avontuur op het water gaat u kajakken, paddle boarden of snorkelen.

Ontmoet de Nieuw-Zeelandse schipper Nik

Schipper Nik is opgegroeid in Russell en kent de Bay of Islands dan ook als geen ander. Dit geldt voor zowel het land als de wateren van de regio. De kust van het noorden van het Noordereiland heeft hij op alle mogelijke manier ontdekt. Natuurlijk met een zeilschip, maar ook al duikend, surfend en varend met een motorboot. Door de vele wildlife in de Bay of Islands groeide ook zijn interesse voor inheemse flora en fauna. Hij studeerde vervolgens milieustudies en zijn kennis steeg naar het volgende level. Vervolgens zeilde Nik de hele wereld over: van Zuid-Frankrijk en het Caribisch gebied tot de oostkust van de Verenigde Staten en de Noord-Pacific. Vandaag de dag laat hij graag zijn zeilkunsten en de parels van de Bay of Islands aan u zien in zijn thuisland Nieuw-Zeeland.

Zeilen met de Vigilant in de Bay of Islands in Nieuw-Zeeland