Wildlife spotten in Nieuw-Zeeland

Wildlife spotten in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland kent een uniek wildlife: het land heeft dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de Kiwi die inmiddels is uitgegroeid tot nationaal symbool. De afgelegen ligging van Nieuw-Zeeland heeft naast unieke flora ook verschillende soorten fauna voortgebracht. Kleurrijke vogels, geeloogpinguïns, dolfijnen, zeehonden en walvissen. De meest avontuurlijke manier om kennis te maken met het wildlife van Nieuw-Zeeland is door ze in hun natuurlijke omgeving te zien.

De nationale parken van Nieuw-Zeeland vormen de thuisbasis van dit dierenleven. Zo maakt u kennis met het wildlife in het Abel Tasman National Park tijdens een eco-tour. Of kunt u zwemmen met dolfijnen in Kaikoura. Op Otago Peninsula ziet u hoe de geeloogpinguïns uit de zee komen terwijl u verderop de zeeleeuwen en robben ziet zonnebaden op het strand. Alle tours worden begeleid door deskundige gidsen die de beste plekken kennen om de dieren te bekijken.

Spot het wildlife van Nieuw-Zeeland

Bij TravelEssence werken wij met kleinschalige organisaties die de dieren en hun leefomgeving respecteren. Vrijwel al onze wildlife excursies in Nieuw-Zeeland zijn privé of richten zich op kleine groepen, zodat de activiteiten niet stressvol en schadelijk zijn voor de dieren. De dieren leven allemaal in het wild, vinden op een natuurlijke manier hun eten en worden niet aangeraakt. Bovendien kennen de gidsen waarmee u op pad gaat de omgeving als geen ander en hebben zij veel kennis over de Nieuw-Zeelandse dieren die zij graag met u delen. Hieronder vindt u een kleine selectie van onze activiteiten waarbij u wildlife in Nieuw-Zeeland kunt spotten.