Wandelen in het Mt Aspiring National Park

Wandelen in Aspiring National Park | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Makarora
Duur 1-2 uur
Groepgrootte 1 tot 4 personen
Maaltijd Neem uw eigen lunch mee
Moeilijkheid Niet geschikt voor kleine kinderen, Niet geschikt voor minder valide
Natuur
Adrenaline
Green
 

Het Mount Aspiring National Park is UNESCO Werelderfgoed gebied en bestaat uit wildernis, rivieren, gletsjermeren en besneeuwde bergtoppen. Combineer een helikoptervlucht met een ‘tramping-tocht’ en avontuur op het water.

Op pad met Wilkin Jet & Helicopters

Al sinds 1968 is Wilkin Jet & Helicopters actief in het gebied ten westen van Makarora. Zij laten u graag kennismaken met de wildernis van onder andere het Mount Aspiring National Park. De gidsen vertellen u tijdens de tour van alles over de geschiedenis en de geologie van het gebied.

Helikopter van Wilkin Jet & Helicopter in Mt Aspiring National Park.

Ontdek de Siberia Valley

Bewonder de natuur van Mount Aspiring National Park vanuit de lucht, te voet en vanaf het water. Na een helikoptervlucht wordt u afgezet in het hart van de Siberia Valley waar u een drie uur durende wandeling maakt door de vallei, bossen en langs beekjes en rotsformaties. Vervolgens vliegt u met een jetboat als het ware over de Makarora River. Tijdens deze tour beleeft u de Nieuw-Zeelandse wildernis op een sportieve manier.

Na een wandeling in Mt Aspiring National Park vaart u met de jetboat over Makarora river.

Bewandel de Blue Pools Track

Tijdens de Blue Pools Eco Adventure tour beleeft u het nationale park te voet en vanaf het water. De tocht begint met een twee uur durende wandeling over de Blue Pools Track die door het nationale park loopt. Het pad leidt u door bossen en over hangbruggen met onder u het kristalheldere gletsjerwater van de Blue Pools.

Aan het eind van de wandeling steekt u via een hangbrug de Makarora River over en stapt u in een jetboat voor een boottocht over deze rivier. Met de wind in de haren aanschouwt u het landschap vanaf het water.

Wandelen in Mt Aspiring National Park met Wilkin Jet & Helicopters