Vliegen met een watervliegtuig in de regio van Auckland

Vliegen met een watervliegtuig in de regio van Auckland
OntvangstChris
Locatie Auckland
Omgeving Bij het strand, Op zee, In de natuur
Duur Hele dag
Groepgrootte Prive
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Niet iedereen kan zeggen dat ze in een echt watervliegtuig hebben gevlogen, maar u straks wel! Onze partners van Auckland Seaplanes nemen u graag mee op avontuur en laten u op spectaculaire wijze de mooiste bezienswaardigheden van Auckland en omstreken zien.

Auckland Seaplanes biedt vluchten aan naar droomachtige locaties in Hauraki Gulf, The Bay of Island en het centrale deel van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Het team van Auckland Seaplanes bestaat uit gekwalificeerde piloten en professionals, die erop gebrand zijn om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daarnaast heeft beschikt het bedrijf over een prachtig stel watervliegtuigen, gelegen in de makkelijk bereikbare baai van Auckland.

U kunt verschillende vluchten maken met Auckland Seaplanes. Vlieg bijvoorbeeld boven de vulkaankrater van Ragitoto Island, bezoek de witte zandstranden van Waiheke Island of land op het water van Lake Rotorua. Ook is het mogelijk om uw vlucht te combineren met een bepaalde activiteit. Zo kunt u dineren in Vivian Bay of wijnproeven bij een gerenommeerde wijngaard.