Kajakken in Nieuw-Zeeland

Kajakken in Nieuw-Zeeland

Geniet tijdens een kajaktocht van de natuur van Nieuw-Zeeland. Al peddelend over een van de rivieren, meren of op zee verkent u het landschap. Kajakken is ook de perfecte manier om zeehonden, dolfijnen, vogels en andere wilde dieren van dichtbij te observeren zonder ze te storen. Nieuw-Zeeland kent verschillende locaties die zich goed lenen voor een avontuur per kajak.

Verken Nieuw-Zeeland per kajak

Het Abel Tasman National Park op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland staat vooral bekend om de wandeltochten die u er kunt maken. Maar wist u dat u dit deel van Nieuw-Zeeland ook uitstekend per kajak verkent? U peddelt langs stranden, regenwoud en door rustige baaien terwijl zeehonden om uw kajak zwemmen. Of ontdek de kust van Coromandel Peninsula tijdens een kajaktocht. Onder begeleiding van een gids vaart u langs zeegrotten, met Cathedral Cove als hoogtepunt. Of ervaar de wildernis van de Doubtful Sound tijdens een meerdaagse tocht, waarbij u dolfijnen, pelsrobben en pinguïns in hun natuurlijke habitat kunt zien.

Onze kajaktochten maakt u doorgaans met een kleine groep en onder leiding van een ervaren gids die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt op het water. De tochten zijn geschikt voor alle niveaus. Voor u vertrekt, krijgt u veiligheidsinstructies en leert u een aantal technieken. U kunt kiezen voor een dagtocht, maar er zijn ook meerdaagse tochten waarbij u midden in de natuur overnacht. Hieronder vindt u een selectie van onze kajaktochten in Nieuw-Zeeland.