Een helikoptervlucht door Fiordland National Park

Een helikoptervlucht door Fiordland National Park
OntvangstJo
Locatie Doubtful Sound
Omgeving In de natuur
Groepgrootte Prive gids
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Fiordland National Park is een wonderbaarlijk natuurfenomeen dat bekend staat om haar fjorden, bergen, regenwoud en meren. Het zal u versteld doen staan. Al helemaal wanneer u aan boord stapt van een helikopter om dit bijzondere landschap van bovenaf te bewonderen.

Dit avontuur wordt mogelijk gemaakt door Fiordland Helicopters, een bedrijf dat in de jaren tachtig is opgezet door helikopter pionier Kim Hollows. Fiordland Helicopters biedt verschillende professionele helikopter diensten aan en beschikt over een toegewijd team van lokale gidsen en piloten.

Ontdek de beroemdste fjorden van Fiordland National Park

Vlieg door het hart van Fiordland naar de spectaculaire en mysterieuze Doubtful Sound, de diepste fjord in Fiordland National Park. Normaal is Doubtful Sound vrij lastig te bereiken, maar in een helikopter heeft u daar geen last van. U vliegt door de verborgen vallei van Campbell’s Kingdom, over de Main Divide en uiteindelijk terug via de zuidelijke arm van Lake Te Anau.

Vlieg naar het noorden over Lake Te Anau en ontdek de noordelijke delen van Fiordland National Park, inclusief de iconische Milford Sound. Bekijk Sutherland Falls, Mitre Peak en de torenhoge met ijs bedekte bergen. Op de terugweg vliegt u langs de Murchison Mountains, een speciaal gebied dat beschermd wordt vanwege de bedreigde Takahe vogel.