Bekijk albatrossen op Otago Peninsula

Bekijk albatrossen op Otago Peninsula | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Dunedin
Omgeving Bij het strand, Op zee
Duur 1-2 uur
Maaltijd Niet inbegrepen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Green
 

Albatrossen en tal van andere zeevogels, pinguïns en dieren komen aan bod tijdens uw boottocht op de Monarch. U gaat op een ontdekkingstocht rond Otago Peninsula, ten oosten van de stad Dunedin.

Op zoek naar albatrossen

Met de boot vaart u om Taiaroa Head, het uiterste punt van het schiereiland. Dit is de enige plek ter wereld waar albatrossen op het vasteland nestelen. U vaart langs de broedplaats van albatrossen waar u misschien de jongen ongeduldig ziet wachten totdat ze worden gevoed. Boven zee ziet u de volwassen albatrossen zweven boven de golven, op zoek naar vis.

De schipper vertelt onderweg over de flora en fauna. Zo is de kans groot dat u pinguïns, dolfijnen en zeehonden spot. Monarch Wildlife Cruises & Tours biedt verschillende tochten die u kunt combineren met een bezoek aan een van de andere hoogtepunten van het schiereiland zoals het Royal Albatross Centre.

Ontdek Otago Peninsula

Breid uw bezoek aan Otaga Peninsula uit met een bezoek aan het reservaat van de geeloogpinguïns of aan het historische Larnach Castle, Nieuw-Zeelands enige kasteel dat dateert uit 1871. Daarnaast is uw bezoek niet compleet zonder een bezoek aan de fraaie – door Schotse immigranten gestichte stad – Dunedin. Deze stad straalt nog steeds een typische Schotse sfeer uit.