Activiteiten in Nieuw-Zeeland

Activiteiten ondernemen in Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Ontdek Nieuw-Zeeland door de ogen van de locals.

Een wandeling door het regenwoud wordt nog specialer als een Maori gids u verhalen over zijn voorouders vertelt. Een meerdaagse cruise door de Doubtful Sound laat u opkijken tegen steile fjordwanden van ruim een kilometer hoog. Een helikoptervlucht over de bergen van Mount Aspiring National Park zet u af in een vallei voor een Nieuw-Zeelandse ‘tramping-tocht’. Of wat dacht u van dolfijnen, albatrossen en walvissen in de vrije natuur observeren? Misschien wandelt u liever wat rond op de boerderij waar u verblijft, waar het enige gezelschap bestaat uit een kudde Nieuw-Zeelandse schapen. Dat en nog veel meer beleeft u tijdens de activiteiten in Nieuw-Zeeland.

Kleinschalige excursies in Nieuw-Zeeland met respect voor de omgeving

Bijzondere excursies en activiteiten in Nieuw-Zeeland maken uw rondreis nog onvergetelijker. U komt in contact met de lokale bevolking, spot het unieke dierenleven en ontdekt de schoonheid van het land. De activiteiten waarmee wij samenwerken zijn gericht op kleine groepen. Door deze kleinschaligheid komt u letterlijk dicht bij uw lokale gids, zijn kennis en verhalen te staan. U verlaat de gebaande paden en komt op plekken waar u alleen, maar ook in een grotere groep, niet zou (mogen) komen. De excursies in Nieuw-Zeeland zijn niet alleen kleinschalig, maar richten zich ook op het behoud van de natuur. Zo kunt u bijvoorbeeld uw steentje bijdragen door een boom te planten in het regenwoud. En tijdens het zwemmen met dolfijnen wordt er niet alleen zorg gedragen voor u, maar vooral ook voor de wilde dolfijnen. De dieren worden niet aangeraakt door toeristen, maar kunnen vrij rondzwemmen.

“Overal zwemmen wilde dolfijnen! Langs ons heen, onder ons door, rondjes… Hier zijn wij in hún wereld” - lees het reisverslag van Marleen

Met zorg geselecteerde activiteiten

De activiteiten en excursies in Nieuw-Zeeland zijn met zorg geselecteerd, doordat wij ze allemaal persoonlijk bezoeken. Heeft u specifieke wensen voor uw reis door Nieuw-Zeeland? Wij zetten graag onze lokale expertise in om voor u de juiste activiteiten te selecteren.