Wild Earth Lodge

Wild Earth Lodge | Eco lodge in Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstPete & Janine
Locatie Makarora
Ligging In een klein stadje, In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Gezellig, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt en diner
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 200,-

Droomt u even mee naar Makarora? Een klein plaatsje op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De locals Pete en Janine verwelkomen u hier in hun zelfontworpen lodge. U bent omgeven door de groene kleuren van de Wilkin Valley en de met sneeuw bedekte bergen van Mount Aspiring National Park. De Wild Earth Lodge doet zijn naam eer aan, want u verblijft hier midden in de wilde natuur van Nieuw-Zeeland.

Het verblijf bij Wild Earth Lodge

Wakker worden met het geluid van de schapen en lammetjes op de achtergrond doet u bij Wild Earth Lodge van Pete en Janine. Een lodge waarbij u in de woonkamer voor de open haard een praatje maakt met uw hosts. In de keuken ontbijt en dineert u met uitzicht op de Wilkin Valley. Een van de favoriete gerechten van de hosts Pete en Janine zijn verse forel en zalm, die u natuurlijk kunt proeven tijdens uw verblijf. Pete wordt ook wel Crazy Pete genoemd en neemt u graag mee voor een ritje in zijn ouderwetse auto, voor de kenners zijn AC Shelby Cobra.

Crazy Pete van Wild Earth Lodge in Makarora in Nieuw-Zeeland

Bij Wild Earth Lodge in Makarora zijn twee kamers en een huisje. The Haast Room en The Wilkin Room liggen in de lodge. Vanuit beide kamer heeft u ook uitzicht op de vallei. De kamers zijn met een tweepersoonsbed en een badkamer geschikt voor twee personen.

The Barn is het huisje waar u verblijft op basis van zelfvoorziening. U kunt dan ook koken in uw eigen keuken en barbecueën met uitzicht op de vallei. In uw eigen lounge heeft u een open haard en om uzelf thuis te voelen kunt u uw eigen was doen. The Barn is geschikt voor vier personen met een tweepersoonsbed en een stapelbed.

  • The Haast Room van Wild Earth Lodge in Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
    The Haast Room van Wild Earth Lodge in Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
  • The Wilkin Room van Wild Earth Lodge in Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
    The Wilkin Room van Wild Earth Lodge in Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
  • The Barn van Wild Earth Lodge in Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
    The Barn van Wild Earth Lodge in Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Makarora en de omgeving

Het gehucht Makarora ligt op zestig kilometer van Wanaka en aan de voet van Mount Aspiring National Park. Een omgeving in Nieuw-Zeeland die bekend staat om de wilde natuur met bergen en valleien. Hier komen drie rivieren bij elkaar, namelijk de Makarora River, Wilkin River en Young River. Deze drie rivieren eindigen in de Makarora River en uiteindelijk in Lake Wanaka. In deze rivieren kunt u van november tot en met maart vissen. Naast vissen is Makarora ook een paradijs voor wandelliefhebbers en fietsfanaten.

Vissen in de Makarora River bij Wild Earth Lodge op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland