Wijngaarden in Nieuw-Zeeland

Slapen op wijngaarden in Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Bent u een wijnliefhebber en wilt u tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland genieten van de lokale wijnen? Nieuw-Zeeland kent veel mooie wijngebieden waar u deze lokale wijnen, samen met heerlijk eten, kunt proeven. Maar nog leuker is het als u op uw eigen terras zit, uitkijkt op een wijngaard terwijl de zon ondergaat en tegelijkertijd een wijntje van diezelfde wijngaard in uw hand heeft. Tijdens een reis door Nieuw-Zeeland kunt u namelijk ervaren hoe het is om op een wijngaard te leven en slaapt u tussen de Pinot Noir, Chardonnay, Merlot, Pinot Gris of Sauvignon Blanc druiven.

Slapen op een van de Nieuw-Zeelandse wijngaarden

De sfeervolle accommodaties op de wijngaarden in Nieuw-Zeeland zijn vaak cottages of suites, midden in de wijngaard en omgeven door de mooie Nieuw-Zeelandse natuur. U wordt hier ontvangen door uw vriendelijke hosts, die u graag een kijkje geven in hun leven op een wijngaard. Uiteraard zetten de hosts voor u een lokale fles wijn klaar of nodigen ze u uit om gezamenlijk een wijntje te drinken.

Een selectie van slapen op wijngaarden in Nieuw-Zeeland vindt u hieronder. De meeste accommodaties liggen ook nog eens dicht bij het strand, mooie wandelroutes en gezellige fietspaden.