The Pear Orchard Lodge

The Pear Orchard Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstTimo & Olivia
Locatie Richmond
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Landelijk, Natuur
Verzorging Keuken aanwezig
Faciliteiten BBQ
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 90,-

Terwijl u het leven op een perenboerderij ervaart, kunt u de Tasman regio ontdekken. Het Abel Tasman National Park, de stad Nelson, mooie stranden en avontuurlijke wandelroutes. Dit alles komt samen tijdens een verblijf bij The Pear Orchard Lodge van Timo, Olivia en hun twee kinderen. Ga mee peren plukken, geniet van de lokale producten en kom vooral tot rust in de landelijke omgeving.

De hosts van The Pear Orchard Lodge

Timo en Olivia hebben in 2013 het stadse leven van Auckland ingeruild voor het boerenleven. Met twee kinderen wonen ze nu in het hart van een perenboerderij, waar zij het oude huis dat daar ooit stond helemaal gerenoveerd hebben tot The Pear Orchard Lodge. Het stel heeft veel gereisd en zij hebben nu alles wat zij leuk vonden aan het reizen geprobeerd te verwerken in de lodge. Eén van die dingen is het minimaliseren van het effect op het milieu. Zo hebben zij gerecycled materiaal gebruikt voor het bouwen van de lodge, malen ze hun eigen hout, gebruiken ze zonne-energie en vangen ze regenwater op voor gebruik.

The Pear Orchard Lodge in Tasman in Nieuw-Zeeland
Of course walking or kayaking the Abel Tasman is a must-do. But we also have some of the best cafes and restaurants in the country - check out Mapua or the Jester House Cafe. Nobody seems to know about the incredible vineyards the area has to offer.
Timo & Olivia , Hosts van The Pear Orchard Lodge

Verblijf op een Nieuw-Zeelandse perenboerderij

Vanuit de lodge heeft u uitzicht op het weiland met koeien en de Waimea Plains met een wijngaard. Natuurlijk kijkt u ook uit op de perenboomgaard van Timo en Olivia. Zij verzorgen een tour, waarbij zij de boerderij en de perenboomgaard laten zien. Tijdens de tour kunt u eieren verzamelen, ganzen voeren en alle vragen stellen over het leven op de perenboerderij. Uiteraard kunt u ook lekker in de tuin of in de gedeelde woonkamer relaxen met een goed boek.

Een balkon met uitzicht op de perenboomgaard van The Pear Orchard Lodge in Tasman in Nieuw-Zeeland

De boerderij bestaat uit een aantal opgeknapte schuren, het oude huis waar uw hosts wonen en een lodge of Shearer's Cottage waar u kunt verblijven. De inrichting van de lodge is geïnspireerd op de typische Nieuw-Zeelandse schuren die hier vroeger stonden. In de lodge deelt u samen met de andere gasten een grote open keuken, terwijl u bij Shearer's Cottage van meer privacy geniet. Met mooi weer kunt u ervoor kiezen de barbecue aan te steken op de veranda. In totaal kunnen er twintig gasten verblijven bij The Pear Orchard Lodge in verschillende soorten kamers, waaronder een familiekamer met een badkamer op de gang en kamers met tweepersoonsbedden, een eigen badkamer en een balkon.

  • De eetkamer van The Pear Orchard Lodge
    De eetkamer van The Pear Orchard Lodge
  • De keuken van The Pear Orchard Lodge
    De keuken van The Pear Orchard Lodge
  • De slaapkamer van The Pear Orchard Lodge
    De slaapkamer van The Pear Orchard Lodge
Wilt u de Pear Orchard Lodge boeken? Informatie aanvragen