Te Wanaka Lodge

Te Wanaka Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstWayne & Mandy
Locatie Wanaka
Ligging In een klein stadje
Uitzicht Beperkt zicht
Sfeer Romantisch, Gezellig
Faciliteiten Restaurant op loopafstand
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
PrijsindicatieVanaf € 130,-

De Te Wanaka Lodge ligt in de schaduw van een oude walnotenboom in het dorp Lake Wanaka. Het is een ware oase waar u in alle rust kunt genieten van de mooie omgeving. De lodge staat vlakbij het centrum van het dorp en het meer. De accommodatie is perfect gelegen om dit deel van het Zuider Eiland te verkennen.

Locatie

De Te Wanaka Lodge staat aan Brownston Street in het dorp Lake Wanaka in de mooie regio Central Otago op het Zuider Eiland. U kunt uw auto parkeren in de straat vlak vóór de lodge of op een vlakbij gelegen, afgesloten parkeerterrein. Het is van hieruit één uur rijden naar Queenstown, twee uur naar de westkust en 3,5 uur naar Dunedin.

Verblijf

De Te Wanaka Lodge heeft 12 gezellige gastenkamers met elk een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn onlangs opnieuw ingericht en hebben een eigen badkamer en balkon, Sky-tv met 8 kanalen, luxe badjassen en toiletartikelen op natuurlijke basis. Daarnaast is er een cottage in de tuin voor gedeeltelijke zelfverzorging, uitgerust met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Deze cottage, op een mooie plek op enige afstand van de lodge, biedt u volop privacy, maar met hetzelfde comfort en dezelfde uitrusting als de kamers in de lodge.

In de lodge bevinden zich 2 mooie lounges en er is een binnentuin. In de winter branden de open haarden, ’s zomers kunt u er relaxen onder het genot van een lokaal biertje of een glas eerste klas Central Otago-wijn uit de huisbar, alvorens u naar een van de restaurants in het dorp wandelt om daar te gaan dineren.

Maaltijden

In de Te Wanaka Lodge wordt ’s ochtends een uitgebreid en smakelijk ontbijt geserveerd, zodat u uw dag goed kunt beginnen. U hebt keuze uit vers fruit, yoghurt, diverse soorten cereals en brood aangevuld met een dagelijks variërend warm gerecht. Voor lunch en diner kunt u kiezen uit een groot aantal lokale cafés en restaurants waarvan de meeste te vinden zijn op enkele minuten afstand aan het meer en in het winkelcentrum.

Uw gastheren

Uw gastheren zijn Wayne en Mandy Enoka met hun beide zoontjes Ryan en Cory en Pipi de kat. Ze hebben beiden langjarige ervaring op hotelgebied en zijn liefhebbers van de natuur en het buitenleven. Wayne en Mandy trekken er regelmatig op uit in het schitterende natuurgebied van de Zuidelijke Alpen en delen hun kennis en ervaring graag met hun gasten. Ze zijn altijd bereid om u wegwijs te maken en ze doen er alles aan om u een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen.

Milieu

Wayne en Mandy zijn trots op de hun toegekende bronzen Qualmark Enviro-prijs, een blijk van waardering voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Zij voelen zich verantwoordelijk voor het milieu, wat op diverse manieren tot uiting komt: door gebruik van natuurlijke producten zoals zeep en shampoo, recyclen van afval en spaarzaam omgaan met energie en hun inzet voor allerlei milieuvriendelijke projecten. Zo onsteunt de Te Wanaka Lodge de Mou Waho Island Trust. Jaarlijks wordt geld gedoneerd voor de herbeplanting van dit bijzondere eiland midden in Lake Wanaka.

Extra voor gasten van TravelEssence

Gasten van TravelEssence die minimaal drie nachten blijven logeren ontvangen een fles eerste klas Pinot Noir uit de streek.