Surfwatch Getaway Cottages

Surfwatch Getaway Cottages | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstDavid and Lynn
Locatie Kaikoura
Ligging Bij de zee
Uitzicht Uitzicht op de oceaan en de bergen
Sfeer Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten Kitchenette, BBQ, Volledige keuken
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid

Bij Surfwatch Getaway Cottages heeft u de oceaan als uw achtertuin. Op vijftien minuten rijden van Kaikoura, aan de noordoostkust van het Zuidereiland, liggen deze Nieuw-Zeelandse cottages waar u de golven hoort breken, dolfijnen ziet spelen en wakker wordt met een prachtige zonsopkomst.

De hosts van Surfwatch Getaway Cottages in Kaikoura op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Uw hosts Lynn en David

Uw hosts Lynn en David komen oorspronkelijk uit Hawaii, wat terug te zien is in de tropische sferen van de cottages. Sinds 1981 wonen zij in Nieuw-Zeeland, waardoor zij de omgeving tot in de puntjes kennen en hun tips graag met u delen. Daarnaast proberen zij zoveel mogelijk het milieu te ontzien. Zo is er bij de bouw van de cottages gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en wordt er bij het onderhoud van de tuin geen gif of pesticiden gebruikt.

Nieuw-Zeelandse cottages in Kaikoura

In de tuin van Surfwatch Getaway Cottages vindt u Sharkey’s Cottage, de Garden Cottage en Bamboo Hideaway. De cottages zijn met lokaal hout bekleed en voorzien van een kitchenette, lounge en badkamer. Sharkey’s Cottage biedt plaats aan drie gasten, de Garden Cottage heeft ruimte voor twee personen en met twee slaapkamers heeft Bamboo Hideaway ruimte voor maximaal vier personen. Voor de cottages vindt u een barbecue met picknicktafel zodat u tijdens uw maaltijd van de omgeving kunt genieten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te overnachten in de gastenkamer Ocean View, gelegen in het huis van uw hosts. De naam van de kamer geeft het al weg, u heeft van hieruit een prachtig uitzicht op de oceaan.

De omgeving van Surfwatch Getaway Cottages

Kaikoura staat bekend als dè plek waar u walvissen, maar ook andere zeedieren kunt spotten. Verschillende eco-organisaties organiseren tours vanuit Kaikoura om deze dieren in hun natuurlijke omgeving te bekijken per boot, vliegtuig of helikopter. Naast het spotten van wilde dieren kunt u in de omgeving mooie wandelingen en fietstochten maken. Kaikoura zelf is een klein plaatsje waar u heerlijke visgerechten kunt eten, voornamelijk kreeft.