Sleepers Vineyard

Overnacht op een Nieuw-Zeelandse wijngaard bij Sleepers Vineyard | TravelEssence
OntvangstChris & Lynne
Locatie Kekerengu
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Vallei en wijngaard
Sfeer Romantisch, Landelijk, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 165,-

Bent u een wijnliefhebber en heeft u altijd al tussen de Pinot Gris en Sauvignon Blanc druiven willen slapen? In Nieuw-Zeeland in het plaatsje Kekerengu kan dat. Bij de cottage van Sleepers Vineyard verblijft u namelijk in de wijngaard van Kekerengu Valley. Een vallei op slechts een halve kilometer van het strand.

De omgeving van Sleepers Vineyard

Kekerengu ligt tussen Blenheim en Kaikoura in. U verblijft hier bij Sleepers Vineyard, een wijngaard waar de druiven voor de wijnen Pinot Gris en Sauvignon Blanc groeien. De wijngaard en Kekerengu Valley kunt u tijdens een wandeling of fietstocht ontdekken. Onderweg wordt u verrast door mooie uitzichten over de omliggende natuur. Bij de accommodatie kunt u gebruikmaken van twee fietsen met een helm.

De wijngaard en de tuin van Sleepers Vineyard Cottage in Nieuw-Zeeland

Sleepers Vineyard ligt vlak achter de kust. Volg de Kekerengu River voor een wandeling naar het strand en met een beetje geluk ontmoet u hier zeehonden. Een andere activiteit is golfen, de dichtstbijzijnde golfbaan vindt u op twintig minuten rijden.

Sleepers Vineyard’s Cottage

De cottage van Sleepers Vineyard in Nieuw-Zeeland

In 1850 was Kekerengu niet meer dan een moeras en bergen met wat bossen. Totdat Joseph Tetley uit Engeland kwam en besloot hier een schapen boerderij op te richten. Vandaag de dag wordt u hier verwelkomt door de hosts Chris en Lynne. Maar ook door hun varkens Coco, Porsha, Penelope en Louis. In de tuin leven ook schapen, hanen, eenden en verschillende vogels.

Er is een cottage met een eigen tuin bij Sleepers Vineyard. Op de zomerse dagen kunt u in de tuin genieten van een barbecue. In de winter kruipt u voor de open haard in de woonkamer. Er is ook iets typisch Nieuw-Zeelands: een badkuip in de tuin. Een relaxte plek om de zonsondergang of de sterrenhemel te bekijken.

De cottage heeft ook twee slaapkamers, een badkamer en een keuken met eethoek. Om uzelf helemaal thuis te voelen, kunt u de was doen.

De buiten badkuip bij de cottage van Sleepers Vineyard in Nieuw-Zeeland