Silverpine Lodge

Silverpine Lodge | Luxe Lodge in Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstMike & Sue
Locatie Makarora
Ligging In de bergen
Uitzicht Uitzicht op de bergen en Lake Hawea
Sfeer Romantisch, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt en diner
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid

Op een wel heel bijzondere locatie pal tussen twee van de mooiste meren van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, Lake Wanaka en Lake Hawea, ligt Silverpine Lodge. Deze luxe lodge van Mike en Sue Yates staat niet alleen bekend om de prachtige plek, maar ook vanwege de rust, culinaire gerechten en het comfort.

Silverpine Lodge, een luxe lodge bij Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

De omgeving van Silverpine Lodge

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij deze luxe Nieuw-Zeelandse lodge. Waar u ook kijkt, overal ziet u natuur. De omgeving leent zich daarom uitstekend voor wandelen en vissen, maar uw gastheer Mike neemt u ook graag mee op pad. Daarnaast ligt Silverpine Lodge centraal ten opzichte van de plaatsen Makarora en Wanaka, waarvandaan verschillende activiteiten worden georganiseerd. Zo kunt u met een helikopter vliegen over het Mount Aspiring National Park of een combinatie van een helikoptervlucht en trektocht maken op de Franz Josef Glacier.

Silverpine Lodge, een luxe lodge bij Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Uw verblijf in deze luxe lodge in Nieuw-Zeeland

Silverpine Lodge is opgetrokken uit natuurlijke materialen en heeft vier suites met elk een eigen badkamer. Alle suites hebben toegang tot de veranda waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over Lake Hawea en de bergtoppen van de Zuidelijke Alpen. Om optimaal van de rust en de natuur te kunnen genieten, is er geen televisie in de gastenkamers.

In de lounge kunnen gasten ontspannen met een boek uit de bibliotheek die vol staat met boeken over de geschiedenis, cultuur en natuur van Nieuw-Zeeland. In de keuken bereidt host Sue de meest heerlijke gerechten die worden geserveerd aan een lange eettafel in de eetkamer. Zij maakt gebruik van verse streekproducten, waaronder vis uit de meren en wild uit de bossen en de bergen.

Silverpine Lodge, een luxe lodge bij Makarora op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland