Red Cottage

Red Cottage | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstNigel & Myriam
Locatie Canterbury
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Landelijk, Natuur
Faciliteiten Kitchenette, Volledige keuken
Overige Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 210,-

Nigel en Myriam verwelkomen u in een van de roodgekleurde cottages. De landelijke omgeving met bergen en de warme sfeer in de cottages maken een verblijf bij de Red Cottage tot een ontspannen verblijf weg van het drukke leven. Zo ontspannen dat u de sterrenhemel vanuit de badkuip buiten kunt bewonderen. Iets typisch Nieuw-Zeelands!

Het uitzicht van Red Cottage in Mid Canterbury op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

De Nieuw-Zeelandse cottages

De eyecatcher van de Red Cottage is de Woolshed Theatre: een ruimte waar vroeger schapen werden geschoren en vandaag de dag gebruikt wordt als een mini-bioscoop. Onder een kleedje en met een glas wijn in uw hand neemt u plaats op de bank om een film te kijken op het grote scherm.

De Woolshed van Red Cottage in Mid Canterbury op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Red Cottage heeft twee cottages, waarvan de originele cottage vroeger al een gebouw was op een boerderij. De geschiedenis van dit stuk land is nog steeds te zien in het interieur van de cottage. Het is een soort chalet met houten muren, een open haard en kaarsen. Voor de open haard kunt u op de koudere dagen genieten van een goed boek. Maar de cottage heeft ook een veranda waar u kunt ontspannen met uitzicht op de tuin en de bergen van de Zuidelijke Alpen.

De nieuwste cottage is de luxere variant van de twee met uitzicht op Mount Somers. In tegenstelling tot de originele cottage met een kitchenette heeft deze nieuwe cottage een keuken. De warme sfeer is ook in deze cottage te ervaren, maar dan iets moderner. Er is een dubbelzijdige open haard tussen de woonkamer en slaapkamer.

  • De buitenbadkuip om 's avonds de sterrenhemel te bekijken
    De buitenbadkuip om 's avonds de sterrenhemel te bekijken
  • Het interieur van de originele cottage
    Het interieur van de originele cottage

De omgeving van Mid Canterbury

Red Cottage is gelegen in Mid Canterbury op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De omgeving van de cottage is erg gevarieerd met bergen, meren, rivieren, regenwouden en watervallen. U kunt dan ook tal van activiteiten ondernemen, zoals vogels spotten, mountainbiken, wandelen, zwemmen, een tour doen door mooie tuinen of zeilen op een van de meren. Op aanvraag kunt u met uw host mee op een tour om te gaan vliegvissen.

Vliegvissen met de hosts van Red Cottage in Mid Canterbury op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Voor culinaire ervaringen kunt u terecht in lokale restaurants in de omgeving. Uw hosts Nigel en Myriam geven u hier graag tips voor. Zo is het plaatsje Staveley op een kilometer rijden en het dorp Methven op twintig minuten rijden.