Peel Forest Lodge

Peel Forest Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstBert & Penny
Locatie Rakaia Gorge
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken
Overige Wasmachine beschikbaar, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVan € 220,- tot € 250,- p/n

Peel Forest Lodge in South Canterbury is een van de best bewaarde geheimen van het Zuidereiland. De lodge ligt midden in de natuur aan de rand van de Zuidelijke Alpen. Geniet van deze moderne, in de vorm van een blokhut gebouwde accommodatie.

De lodge ligt op anderhalf uur rijden van Christchurch in de omgeving van Little Mount Peel, het Peel Forest Park en de Rangitata-rivier. Peel Forest Lodge is berekend op maximaal 9 gasten en heeft een ruime keuken, zodat groepen er goed terecht kunnen. U kunt uw eigen maaltijden bereiden of deze laten verzorgen.

Bent u op zoek naar een plaats om samen met uw gezin of met vrienden vakantie te vieren?
De lodge is een ideale plek om te ontspannen en op uw gemak de sfeer van het omliggende bos en het rijke dierenleven te ervaren. Peel Forest is tevens een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en om allerlei activiteiten te ondernemen. Dit kan variëren van een paardrijden en kanoën, tot een tocht per vlot, jagen, vissen, of een ontspannen wandeling waarbij u kunt genieten van de locale flora en fauna. Eigenaren Penny en Bert zijn tevens eigenaar en exploitant van Peel Forest Horse Trekking en Peel Forest Safaris.