Nokomai Station

Nokomai Station | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstAnn
Locatie Lumsden
Ligging In de bergen, In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten Kitchenette, BBQ
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid

Geniet van een ontspannen overnachting in een afgelegen vallei omringd door bergen en stromende rivieren bij Nokomai Station. Deze boerderij ligt tussen de Garvie Mountains en Northern Southland op slecht een uur rijden van Queenstown. Hier vangt u een glimp op van het echte Nieuw-Zeelandse boerenleven.

Nokomai Station is gebouwd in 1870 en werd in 2000 liefdevol gerestaureerd door de huidige eigenaar. Dit is een van de laatst overgebleven authentieke boerderijen in het gebied. Mataura River stroomt dwars door het terrein. Deze rivier zit boordevol vis, met een beetje geluk vangt u zo een forel of zalm.

Nokomai Station beschikt over vier cottages. Deze zijn beschikbaar in opties met een of twee slaapkamers. De cottages hebben een eigen veranda waar u lekker achterover kunt leunen en ontspannen, eventueel met een kop koffie in uw hand of glas wijn.

Het uitzicht op de de vallei zal u goed doen. Deze cottages omringen de oude stenen woning die nu fungeert als receptie en eetzaal. Hier kunt u andere gasten leren kennen of simpelweg een praatje maken. Avonturiers zijn bij Nokomai Station aan het juiste adres. U kunt er wandelen, mountainbiken, vissen en zelfs een helikoptervlucht maken.