Mt. Maude Lodge

Mt. Maude Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstJohn & Trish
Locatie Wanaka
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten BBQ
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVanaf € 125,-

John, Trish en hun drie kinderen verwelkomen u bij Mt Maude Lodge. De lodge is een bed & breakfast in Nieuw-Zeeland die gelegen is op de uitgestrekt groene grasvlaktes, omgeven is door de bergtoppen van de Zuidelijke Alpen en met in de verte uitzicht op de Hawea River. De bed & breakfast is een fijn verblijf om zowel heerlijk te ontspannen als activiteiten te ondernemen in de natuurrijke omgeving.

Ligging van TravelEssence accommodatie bed & breakfast in Nieuw-Zeeland: Mt Maude Lodge

De Nieuw-Zeelandse bed & breakfast als perfecte uitvalsbasis voor activiteiten

Op zo’n tien minuten van Wanaka, dertig minuten van Makarora en een uur van Queenstown vindt u Mt Maude Lodge. Deze Nieuw-Zeelandse bed & breakfast is een perfecte uitvalsbasis om de pittoreske omgeving te ontdekken en activiteiten te ondernemen. Zo kunt u in de Nieuw-Zeelandse natuur een boottocht maken, wandelen, fietsen, vissen en golfen. De diverse watersporten kunt u ondernemen in een van de twee dichtstbijzijnde meren: Lake Hawea en Lake Wanaka.

Welkom bij de lodge van John en Trish

Mt Maude Lodge heeft twee gastenkamers in een aparte vleugel van het huis van John en Trish. De kamers hebben een eigen patio en een badkamer. In de gastenlounge kunt u ontspannen of gezellig kletsen met de medegasten.

Slaapkamer van TravelEssence accommodatie bed & breakfast in Nieuw-Zeeland: Mt Maude Lodge

John en Trish zijn de eigenaren van Mt Maude Lodge. Trish is verpleegster en fanatiek hardloopster. Haar interesses liggen ook bij mode, design, tekenen en schilderen. John heeft zo’n 25 jaar ervaring in het onderwijs en is ook een hardloper. Sterker nog, John heeft verschillende marathons gelopen en ook deelgenomen aan andere sportevenementen. Hij is opgegroeid in en rondom Central Otago, woont er al jaren en gaat nog regelmatig de bergen in. John heeft dus voldoende tips voor tijdens uw verblijf.

Gastenlounge van TravelEssence accommodatie bed & breakfast in Nieuw-Zeeland: Mt Maude Lodge