Makarora River Ranch

Slaap op een Nieuw-Zeelandse boerderij bij Makarora River Ranch | TravelEssence
OntvangstCraig & Eileen
Locatie Makarora
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Landelijk, Natuur, Boerderij
Verzorging Keuken aanwezig
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
PrijsindicatieVanaf € 200,-

Bij Makarora River Ranch wordt u verwelkomt door de gastheer en gastvrouw Craig en Eileen. U ervaart hier hoe het is om op een boerderij te leven. De accommodatie is namelijk een boerderij uit 1861 met 4.000 hectare grond, waar voornamelijk schapen, edelherten en runderen leven. De boerderij vindt u in de Makarora Valley, aan de rand van Mount Aspiring National Park en boven Lake Wanaka.

Omgeving

Makarora is een speciale plek voor de Maori. Voor hen is het namelijk de plek waar de twee essentiële elementen uit het leven samen komen: water en wind. Makarora is omgeven door de Zuidelijke Alpen, de West Coast, de Franz Jozef Glacier, Queenstown en dicht bij één van die veertien fjorden van Fiordland National Park.

  • Neuseeland TravelEssence Unterkünfte Makarora River Ranch Ausblick Lake Wanaka
    Neuseeland TravelEssence Unterkünfte Makarora River Ranch Ausblick Lake Wanaka
  • Neuseeland TravelEssence Unterkünfte Makarora River Ranch Ausblick auf die Südalpen
    Neuseeland TravelEssence Unterkünfte Makarora River Ranch Ausblick auf die Südalpen

Verblijf

Verder kunt u in de omgeving vele activiteiten ondernemen, zoals vissen en hiken. Maar ook een helikoptervlucht maken, een wijntour naar Cromwell doen en de glow-worm grotten bezoeken. Er is dus genoeg te doen en te beleven tijdens uw verblijf bij Makarora River Ranch.

Makarora River Ranch heeft een lodge, een homestead en een cottage, waarin u kunt verblijven.

The Homestead

De homestead is het hoofdgebouw van de boerderij en gebouwd in 1870. Het was ooit het gebouw waar werknemers van een peuterschool dineerden. Vandaag de dag heeft de homestead een eigen terras waar u kunt barbecueën en kunt genieten van het uitzicht over de groene omgeving. De homestead heeft een woonkamer en een keuken met een grote eettafel.

The Lodge

De lodge heeft een eigen veranda waar u onder andere kunt barbecueën. U kunt hier ook genieten van het uitzicht over de groene omgeving. Voor de open haard in de woonkamer kunt u opwarmen en in de keuken kunt u uw eigen gerechten bereiden.

The Cottage

De cottage heeft ook een terras met uitzicht over de bergen en de boerderij. Een mooi uitzicht terwijl u geniet van de barbecue. In de cottage vindt u een keuken, een eethoek, een woonkamer en een slaapkamer.