Lemon Tree Lodge

Lemon Tree Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstRosmarie & Ivo
Locatie Kaikoura
Ligging In een klein stadje, Bij de zee
Uitzicht Zee en berg zicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen
Faciliteiten Restaurant op loopafstand
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVanaf € 165,-

Rosmarie en Ivo brachten hun gastvrijheid uit Zwitserland samen met de gastvrijheid in Nieuw-Zeeland. Daarbij komt ook nog hun liefde voor de schoonheid van de natuur in Zwitserland en Nieuw-Zeeland. Deze gastvrijheid en mooie uitzichten op de natuur ervaart u dan ook in hun boetiek lodge in Nieuw-Zeeland, genaamd Lemon Tree Lodge.

De tuin van TravelEssence boetiek lodge in Nieuw-Zeeland, Lemon Tree Lodge in Kaikoura

Maak kennis met de Zwitserse hosts van de lodge in Nieuw-Zeeland

Opgegroeid in de bergen van Lake Constance in Zwitserland leerden Rosmarie en Ivo elkaar al kennen. Zij hebben als kind al samen veel tijd doorgebracht en veel geleerd over de waarde van de natuur. Nadat Rosmarie en Ivo er achter kwamen dat ze wel erg veel gemeen hadden, besloten ze als man en vrouw door het leven te gaan. In Zwitserland openden ze een slagerij die uitgroeide tot een toonaangevende portier van goede wijnen en horeca. De hospitality kant van dit verhaal en een wereldreis heeft het echtpaar naar Kaikoura gebracht. Kaikoura is voor Rosmarie en Ivo een unieke plek waar de schoonheid van de natuur en de hospitality samenkomen.

Mooie uitzichten bij Lemon Tree Lodge

De prachtige uitzichten op de natuur bewondert u tijdens een verblijf bij Lemon Tree Lodge. Deze boetiek lodge ligt namelijk bovenop een klif, waardoor u uitkijkt op Kaikoura, het helderblauwe water van de oceaan en de bergen van Kaikoura Range. U verblijft hier in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd begeeft u zich op loopafstand van het dorp Kaikoura met de plaatselijke bezienswaardigheden, activiteiten, winkels, cafés en restaurants.

Het uitzicht vanaf het balkon van TravelEssence boetiek lodge in Nieuw-Zeeland, Lemon Tree Lodge in Kaikoura
De slaapkamer met toegang tot het balkon van TravelEssence boetiek lodge in Nieuw-Zeeland, Lemon Tree Lodge in Kaikoura

Gastvrijheid en comfort staan bij Lemon Tree Lodge hoog in het vaandel. Comfort komt al om de hoek kijken als u de tuin in loopt. Als gast kunt u hier namelijk ontspannen in de jacuzzi. De boetiek lodge in Kaikoura heeft zes gastenkamers, waarvan vier kamers een eigen balkon met uitzicht op de oceaan hebben. De twee andere kamers liggen in de tuin en hebben een terras. Alle zes de kamers zijn onder andere voorzien van een eigen loungehoek en badkamer.

Walvissen spotten bij de gezellige kustplaats in Nieuw-Zeeland

Lemon Tree Lodge is een boetiek lodge in Kaikoura, een Nieuw-Zeelandse kustplaats in het oosten van het Zuidereiland. Bij deze gezellige kustplaats komen de noordelijke en zuidelijke zeestromen samen, wat zorgt voor voedselrijk water en een onderzeese canyon van 1200 meter diep. Hierdoor leven er veel zeedieren in Kaikoura, zoals walvissen, dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en albatrossen. Kaikoura staat dan ook vooral bekend om het spotten van deze zeedieren en in het bijzonder de walvissen, want de kustplaats is de enige plek ter wereld waar u het gehele jaar door walvissen kunt spotten.

Walvissen spotten tijdens een verblijf bij TravelEssence boetiek lodge in Nieuw-Zeeland, Lemon Tree Lodge in Kaikoura

Het schiereiland van Kaikoura kent ook een hele mooi kustlijn met de bergen van Kaikoura Range op de achtergrond. De kustlijn, Kaikoura Range en de walvissen bewondert u tijdens een tour per boot, helikopter of vliegtuig. Uiteraard kunt u in de omgeving ook mooie wandelingen maken.

De ligging van het schiereiland Kaikoura bewondert u tijdens een verblijf bij TravelEssence boetiek lodge in Nieuw-Zeeland, Lemon Tree Lodge in Kaikoura