Langham Hotel

Langham Hotel
Locatie Auckland
Ligging In de stad
Uitzicht Stad uitzicht
Sfeer Gezellig, Design, Kunst, Vibrant
Faciliteiten Restaurant
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
PrijsindicatieVan € 125,- tot € 160,- p/n

Het Langham Hotel in Auckland straalt een tijdloze elegantie uit. Het Langham Hotel is één van Aucklands luxe-hotels waar leven in stijl hoog in het vaandel staat. In dit luxueuze hotel wordt op het gebied van accommodatie en comfort een niveau geboden dat overeenkomt met het niveau waar hoogwaardigheidsbekleders en beroemdheden aan gewend zijn.

Uiteraard dient uw hotelkamer meer te zijn dan een kamer bij u thuis. Zakenreizigers vinden hier een uitstekende werkplek, vakantiegangers een intieme privé-plek of een ruim onderkomen voor het hele gezin.

Door voor het Langham Hotel te kiezen weet u zich verzekerd van een onvergetelijke ervaring, waarbij uw verwachting op het gebied van comfort verre zal worden overtroffen.

Maaltijden

Het is ons streven om voor u culinaire meesterwerken te creëren met gebruikmaking van het beste wat ons land te bieden heeft. Laat u daarom door ons verwennen met verrukkelijke gerechten, uniek in dit deel van de wereld. Standaard boekt u room only, bij de suites en superior rooms zit het ontbijt inbegrepen.