Lake Tekapo Lodge

Lake Tekapo Lodge
OntvangstAlistair Craig & Stephanie Hagen
Locatie Lake Tekapo, Mount Cook
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Kunst
Overige Wasmachine beschikbaar
 
PrijsindicatieVanaf € 300,-

Op de oever van Lake Tekapo op het Zuidereiland ligt de Lake Tekapo Lodge. In deze oase van rust kunt u genieten van het uitzicht over het helder blauwe water van Lake Tekapo en het landschap.

Ontvangst

Bij Lake Tekapo Lodge wordt u ontvangen door Alistair en Stephanie, die beiden veel ervaring hebben op hotel- en culinair gebied. Ze hebben allebei hun eigen restaurant gerund en gewerkt in 5-sterren hotels. Alistair is daarnaast gediplomeerd wijnmaker en de lodge heeft dan ook een goedgevulde wijnkelder.

Verblijf

Lake Tekapo Lodge heeft vier 2-persoons kamers: Tekapo, Pukaki, Ohau en Mackenzie. Elke kamer heeft een eigen badkamer en vanuit alle kamers heeft u een geweldig uitzicht op het meer en de bergen.
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijk terras, een wasserette en de gastenlounge met open haard en bibliotheek. In de lounge wordt op elk gewenst moment koffie en thee geserveerd. De eetkamer heeft een open haard en grote panorama ruiten, zodat u ook daar van het uitzicht kunt genieten.

Culinair

Lake Tekapo Lodge heeft een grote naam op culinair gebied en is een mekka voor fijnproevers. Op verzoek wordt een 4-gangen diner geserveerd waarbij streekproducten als rundvlees, lamsvlees, zalm en wild een voorname rol spelen. Bij het ontbijt geniet u van verse eieren en lokaal geproduceerde honing en jams. Met uw eventuele voorkeuren, bijvoorbeeld specifieke dieetwensen, wordt rekening gehouden.