Lake Heron Station

Lake Heron Station | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstAnne & Philip
Locatie Canterbury
Ligging In de bergen, In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid

In het hart van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, op ongeveer twee uur rijden van Christchurch, ligt Lake Heron Station. Het feit dat deze iconische schapenboerderij (van wel 19.600 hectare) zo afgelegen ligt maakt het een ideaal toevluchtsoord, waar u heerlijk kunt overnachten.

Maak kennis met Philip en Anne

Lake Heron Station is het eigendom van de Familie Todhunter en bestaat al meer dan honderd jaar. Aan het hoofd van deze familie staan Philip en Anne Todhunter. Samen met hun 2.500 schapen heten zij u van harte welkom.

Het zal u niet verbazen dat de productie op de boerderij voornamelijk bestaat uit wol. De schapen grazen hier het hele jaar op het heuvelland. In het najaar en voorjaar worden zij naar binnen gehaald om geschoren te worden. Naast boeren vliegt Philip graag in zijn vliegtuig of helikopter om zijn gasten te trakteren op een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Verblijf in een authentieke cottage

Tijdens uw verblijf op het landgoed van Lake Heron Station overnacht u in een cottage. Deze oude cottage is helemaal naar behoren gerestaureerd, maar heeft zijn historische karakter behouden. Dit liefdevolle heenkomen is uitgerust met drie slaapkamers, een keuken, een badkamer en een gezellige woonkamer met een open haard. Op het terras staat een barbecue. Hier vindt u ook een buitenbad, waar u ’s avonds warmpjes naar de sterren kunt kijken. De cottage biedt ruimte voor maximaal zes personen en gratis wifi is aanwezig.

Genieten van de omgeving

Tijdens de zomermaanden kunt u hier uitstekend zwemmen en vissen, en wandelen. Philip is meer dan bereid om een visgids voor u te regelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een kleine roeiboot en zwemvesten om Lake Heron op te gaan.