Kuaotunu Bay Lodge

Kuaotunu Bay Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstBill & Lorraine
Locatie Coromandel
Ligging Bij de zee
Uitzicht Zeezicht, Andrew says: enjoy breakfast with great sea views
Sfeer Gezellig, Ontspannen
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten Restaurant op rijafstand, Andrew says: nice wood fire pizzas 5 minutes away
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVanaf € 200,-

De bed & breakfast Kuaotunu Bay Lodge is een ideale plek om uit te rusten na een lange vlucht vanuit Nederland of om juist de reis door Nieuw-Zeeland goed af te sluiten met een paar ontspannen dagen. Kuaotunu Bay Lodge ligt namelijk op zo’n drie uur rijden van het vliegveld van Auckland. De bed & breakfast is omgeven door mooie stranden en natuurfenomenen, dus een vakantiegevoel is gegarandeerd.

Het huis met de natuurrijke tuin van TravelEssence Bed & Breakfast in Nieuw-Zeeland Kuaotunu Bay Lodge

Een echte kiwi-ervaring bij de bed & breakfast in Nieuw-Zeeland

Kuaotunu Bay Lodge wordt gerund door de Nieuw-Zeelanders Bill en Lorraine. Bill was vroeger een boer en Lorraine werkte als verpleegkundige. Een lange tijd geleden, namelijk in 1972, kochten zij het huis en besloten zij er een bed & breakfast van te maken. Bij de bed & breakfast van Bill en Lorraine kunt u ervaren hoe de Kiwi’s (Nieuw-Zeelanders) leven.

De gastenkamer met balkon van TravelEssence Bed & Breakfast in Nieuw-Zeeland Kuaotunu Bay Lodge

De bed & breakfast biedt u, naast de gezellige kiwi-ervaring, rust en privacy. U kunt hier genieten van de uitzichten op de eilanden, de zee en de zandstranden van Coromandel Peninsula. Sterker nog, het strand is slechts te bereiken met een korte wandeling door de tuin van Kuaotunu Bay Lodge. Het huis ligt namelijk op een terrein van vier hectare met mooie bomen, planten en bloemen. De drie gastenkamers hebben een eigen balkon, waar u onder het genot van een koffie of een wijntje geniet van het uitzicht.

Het ultieme vakantiegevoel op Coromandel Peninsula

Het schiereiland Coromandel op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is een favoriete vakantiebestemming voor de Nieuw-Zeelanders, maar ook zeker een liefhebber onder reizigers. Dit komt door het vakantiegevoel van de mooie stranden en de unieke natuurfenomenen. Zo vindt u op een uur rijden van de bed & breakfast de Cathedral Cove. Door de golven is hier een enorme natuurlijke rotsboog ontstaan. Rondom de Catherdral Cove kunt u onder andere wandelen en kajakken.

TravelEssence Nieuw-Zeeland Cathedral Cove bij Coromandel Peninsula op het Noordereiland

Een ander natuurfenomeen in Nieuw-Zeeland, ook op een uur rijden van de bed & breakfast, is Hot Water Beach. Op dit strand vindt u warmwaterbronnen die uit het zand opborrelen. Bij eb kunt u een gat in het zand graven en heerlijk ontspannen in uw eigen warme bad. U heeft voor het graven van het gat wel een schep nodig, want de temperaturen zijn te hoog om dit met de hand te doen.