Kina Beach Vineyard Cottage

Kina Beach Vineyard Cottage | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstLou Kelly & Johnny Malcolm
Locatie Abel Tasman
Ligging In landelijk gebied, In een wijngaard
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Landelijk
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 165,-

Heeft u weleens willen overnachten midden in een wijngaard? Dat kan in The Old Schoolhouse Vineyard Cottage op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het is een sfeervolle accommodatie op het terrein van de Kina Beach Vineyard en op tweehonderd meter van de stranden van Kina Beach. De cottage is een voormalig schoolgebouw en met veel zorg gerestaureerd, waarbij de historische ambiance is behouden.

 • De cottage op de Kina Beach Vineyard
  De cottage op de Kina Beach Vineyard
 • De woonkamer van de cottage
  De woonkamer van de cottage
 • Openslaande deuren naar het uitzicht op de wijngaard
  Openslaande deuren naar het uitzicht op de wijngaard

De wijngaard Kina Beach Vineyard

De wijnen van Kina Beach Vineyard De wijnen van Kina Beach Vineyard

Bij de wijngaard en de cottage wordt u hartelijk ontvangen door uw hosts Lou Kelly en John Malcolm. De Kina Beach Vineyard is zes hectare groot, waar de druiven voor Pinot Noir, Chardonnay, Merlot en Sauvignon Blanc groeien. Sinds 2004 wordt er wijn geproduceerd die vanwege de hoge kwaliteit meerdere malen is bekroond en in een select aantal restaurants in Nieuw-Zeeland wordt geschonken. Als gast kunt u de wijn ter plaatse proeven.

De omgeving van de wijngaard

Kina Beach Vineyard ligt op een mooie plek in het gebied van Tasman Bay, in het noordwesten van het Zuidereiland. Vanuit de cottage heeft u ook uitzicht op deze bekende baai. Op uw eigen terras kunt u extra genieten van dit uitzicht tijdens de zonsondergang met een lokaal wijntje in de hand.

Het Abel Tasman National Park en het stadje Nelson liggen op zo'n dertig minuten rijden van de wijngaard. De dichtstbijzijnde plaats ligt op ongeveer tien minuten rijden en heeft de naam Motueka. Het strand van Kina Beach ligt op slechts een paar honderd meter wandelen van de cottage.

 • Het uitzicht vanaf uw terras op de wijngaard en Tasman Bay
  Het uitzicht vanaf uw terras op de wijngaard en Tasman Bay
 • De cottage bij schemering
  De cottage bij schemering
 • De cottage in de avond
  De cottage in de avond

Uw verblijf in de cottage

De cottage biedt plaats aan maximaal drie gasten. Er is een woonkamer met een serre en openslaande deuren naar het terras. U kunt op het terras barbecueën en genieten van het uitzicht op de wijngaard. Op de wat koudere dagen kunt u in de woonkamer voor de open haard kruipen. Daarnaast is er een open keuken, een eethoek en een kleine wijnkelder met lokale wijnen.