Huka Lodge

Huka Lodge
Locatie Taupo
Ligging In het bos
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Modern, Natuur, Design, Kunst
Faciliteiten Restaurant
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid

De Huka Lodge geldt als de top van het Nieuw-Zeelandse hotelwezen en als een van de beste hotels van de wereld. Het ligt op het Noordereiland in de omgeving van de stad Taupo op loopafstand van de Huka-waterval waar u zeker een kijkje moet gaan nemen. Het hotel stamt uit 1920 en is populair bij de meest veeleisende reizigers.

In de loop van de tijd hebben er veel beroemdheden gelogeerd onder wie Koningin Elizabeth II, onze eigen koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Bill Gates, Rod Stewart en Barbra Streisand. De locatie in een parkachtige omgeving van ca. 4 ha aan de oever van de Waikato-rivier is subliem en de service en gastvrijheid zijn onovertroffen. Zodra u de poort binnenrijdt waant u zich in een andere wereld van rust en beslotenheid waar alleen het kabbelende water en het gezang van vogels voor enig geluid zorgen. Op het terrein bevinden zich een tennisbaan, een verwarmd zwembad, een petanque- en crocketbaan en tal van intieme plekjes waar u in alle rust en volmaakte privacy van de mooie omgeving kunt genieten.

De Huka Lodge telt 25 gastenverblijven waarvan 18 Junior Lodge Suites, 1 Lodge Suite en 2 cottages. De Owner’s Cottage heeft 4 2-persoons slaapkamers en de Alan Pye Cottage 2 2-persoons slaapkamers. Alle accommodaties zijn modern, uiterst smaakvol ingericht en voorzien van alle denkbare gemakken. De keuken van het hotel is befaamd en het domein van internationale topkoks. Voor de gasten van de Huka Lodge zijn er tal van recreatiemogelijkheden. U kunt een korte of lange cruise maken op Lake Taupo, gaan (vlieg)vissen, golfen, jagen, paardrijden, wandelen, een tocht maken per helikopter of jetboot, parasailen, skydiven, vlot- of kajakvaren of bungyjumpen. Al deze activiteiten kunt u op eigen gelegenheid ondernemen of onder leiding van een gids.