Fiordland Lodge

Fiordland Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstAndy
Locatie Manapouri
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Ontspannen, Landelijk, Modern
Verzorging Inclusief ontbijt en diner
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVan € 300,- tot € 690,- p/n

De Fiordland Lodge is gebouwd in 2002 en heeft uitzicht op Lake Te Anau. Het meer ligt midden in het Fiordland National Park, dat bekend staat als een van de mooiste natuurgebieden van Nieuw-Zeeland. De eigenaars, Robin en Robynne Peacock, hebben de lodge gebouwd als uitvalsbasis voor wie de omgeving wil verkennen. Dankzij de lokale houtsoorten waaruit de lodge is opgetrokken en het mooie uitzicht op met sneeuw bedekte bergtoppen, sluit deze accommodatie perfect aan bij de natuurlijke omgeving. De open architectuur symboliseert de uitgestrektheid van het Fiordland National Park. Hoge plafonds, zware houten balken, houten pilaren en grote, uit natuursteen opgetrokken open haarden zorgen voor een intieme en ruime omgeving en een sfeer van degelijkheid en stijl. Ontbijt en diner zijn bij de prijs inbegrepen.

Verblijf

Fiordland, in de zuidwesthoek van Nieuw-Zeeland, wordt beschouwd als een van de belangrijkste ecologische gebieden ter wereld. Te Anau is de toegangspoort naar de Milford en Doubtful Sound en de Kepler- en Murchison-bergen. De Fiordland Lodge is tevens eigenaar en exploitant van de Fiordland Guides, een gerenommeerde organisatie met een programma van begeleide trektochten en excursies voor vogelaars en vliegvissers. Het doel van de organisatie is de deelnemers op een informatieve, persoonlijke en professionele manier met het gebied te laten kennismaken. Al onze gasten – of zij nu op eigen gelegenheid op excursie gaan of samen met één van onze gidsen – kunnen profiteren van de lokale kennis waarover het team van de Fiordland Lodge beschikt. De lodge heeft tien gastenkamers, inclusief een executive suite, en twee vrijstaande blokhutten.

De Fiordland Lodge is lid van de Nationale Vereniging van Lodges waarbij de nadruk ligt op het unieke landschap van Nieuw-Zeeland. De lodge is door Qualmark bekroond met 5 sterren en met andere hoge onderscheidingen op het gebied van gastvriendelijkheid, gastheerschap en zorg voor het milieu. Als enige in Nieuw-Zeeland bezit de lodge de prestigieuze “Orvis Endorsed Lodge” kwalificatie, waarmee het deel uitmaakt van een selecte groep van lodges die wereldwijd door de Amerikaanse organisatie Orvis zijn aangewezen als beste accommodatie voor zijn gasten.

Uw Gastheer

Uw gastheer is Andy Cunningham, manager van de Fiordland Lodge.

Milieu

De Fiordland Lodge is een unieke, eco-vriendelijke lodge, in 2002 ontworpen en gebouwd met als uitgangspunt behoud en bescherming van het milieu. Dit doel is in de loop van de tijd verder uitgewerkt en staat nu centraal bij alle activiteiten waarbij de lodge en de omgeving een rol spelen. Ons doel is deze unieke plek en onze manier van leven met onze gasten te delen en hun een alternatieve en unieke accommodatie te bieden ver van de drukte van alledag. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze lodge met uitzicht op Lake Te Anau aan de rand van het Fiordland National Park. De lodge behoort tot de selecte groep van lodges met de hoogste Qualmark-onderscheiding op het gebied van milieuvriendelijkheid.