Farm stays in Nieuw-Zeeland

Slapen op een boerderij in Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Houdt u van de natuur, dieren en bent u graag actief bezig? Dan is het verblijven op een boerderij voor u waarschijnlijk een bijzondere belevenis tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland. Zo’n boerderij wordt in Nieuw-Zeeland een farm genoemd en deze farms zijn doorgaans vele malen groter dan onze Nederlandse boerderijen. Op een groot stuk land, dat in sommige gevallen wel een heel dorp had kunnen zijn, wordt u vergezelt door de dieren en het buitenleven.

Slapen op een boerderij in Nieuw-Zeeland

Op dit grote stuk land vindt u de boerderij met de dieren en het huis van uw hosts, maar ook uw verblijf. Veel farms in Nieuw-Zeeland bieden namelijk een accommodatie aan voor reizigers. Zo kunt u ervaren hoe het is om op een boerderij te leven. U kunt hierbij denken aan farms met kuddes schapen, maar ook aan een perenboerderij. De meeste van deze farms liggen op mooie en afgelegen plekken, waar rust, natuurlijke schoonheid en lokale producten de norm zijn.

Wij laten u graag kennismaken met een selectie aan farm stays in Nieuw-Zeeland, waar u geniet van het leven op het land, de natuur, de dieren en het plantenleven. Uw hosts laten u graag het boerenleven van Nieuw-Zeeland ervaren en geven vaak ook een farm tour.