Eagles Nest

Eagles Nest
Locatie Bay of Islands
Ligging In het bos
Uitzicht Zeezicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Modern, Natuur, Design, Kunst
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 2000,-

Een landgoed van 5 vrijstaande luxe villa’s op een schitterend schiereiland in de omgeving van Russell in de Bay of Islands op het Noordereiland, dat is Eagles Nest. Het behoort tot de meest vooraanstaande hotels van Nieuw-Zeeland en heeft in de loop van de tijd tal van nationale en internationale prijzen en eervolle vermeldingen in de wacht gesleept.

Vanuit alle villa’s hebt u een onbelemmerd uitzicht op de baai, de eilanden en de stranden en u kunt er genieten van de fantastische zonsopkomst en –ondergang. Uw rust en privacy zijn volledig gewaarborgd en de service en verzorging zijn van hoge kwaliteit. Eagles Nest is dé ideale plek als u volledig tot rust wilt komen, even weg van alles wat u bezighoudt, alleen maar genieten van een unieke locatie en optimale gastvrijheid.

Eagles Nest beschikt over 5 villa’s: Rahimoana, Sacred Space, The Eyrie, Eagle Spirit en First Light. Ze hebben resp. 4, 4, 3 en 3 smaakvol ingerichte gastenkamers, alle met airco en eigen badkamer. Uitzondering is First Light met 1 slaapkamer. Dit intieme onderkomen is ideaal voor honeymooners of romantisch aangelegde stellen. Alle villa’s hebben een 18 of 25 meter verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi, ruime veranda’s, een volledig uitgeruste keuken en lounge. Een team van ervaren koks bereidt de maaltijden in uw eigen villa, maar u kunt ook kiezen voor self-catering. Er zijn therapeuten beschikbaar voor schoonheidsbehandelingen en er is een sportinstructeur die u helpt om uw conditie op peil te houden of te verbeteren. Als u houdt van activiteiten als zwemmen, duiken, snorkelen of een cruise maken, dan bent u in de Bay of Islands aan het juiste adres; dit is immers een van Nieuw-Zeelands belangrijkste watersportcentra.