Catlins Mohua Park Cottages

Catlins Mohua Park Cottages | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Catlins
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Landelijk, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken
Overige Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 145,-

Een verblijf bij Catlins Mohua Park Cottages biedt u de gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte en tot rust te komen in de natuur van het meest zuidoostelijke deel van het Zuidereiland. U wordt hier hartelijk ontvangen door de Nieuw-Zeelandse Gill en Lyndon die hun vier cottages vernoemd hebben naar vogels die leven in Catlins.

Cottage van Catlins Mohua Park Cottages op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Ontdek de omgeving van Catlins

Catlins is een mooi natuurgebied met prachtige watervallen, geologische verschijnselen en bijzondere dieren. Zo leven hier namelijk geeloogpinguïns, pelsrobben en dolfijnen in Curio Bay. Maar ook vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen door de diversiteit aan vogelsoorten, zoals zeezwaluwen, kaka’s en blauwe eenden.

De accommodatie ligt in het plaatsje Owaka dat op twee uur rijden ligt van de kustplaats Bluff. Volgens kenners komen ’s werelds beste oesters uit Bluff, genaamd Bluff Oysters.

Uitzicht vanaf het terras van een cottage van Catlins Mohua Park Cottages op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

De vogelachtige cottages

De vier vrijstaande cottages van Catlins Mohua Park Cottages zijn simpel, maar comfortabel ingericht met een keuken, eethoek, een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Alle cottages hebben grote ramen en een terras, zodat u goed van het uitzicht op de groene omgeving kunt genieten. Zoals eerder al genoemd, hebben de hosts Gill en Lyndon de cottages vernoemd naar vogels. Zo heten de cottages Rirorio Cottage, Korimako Cottage, Karearea Cottage en Kahu Cottage.

Een terras van een van de cottage van Catlins Mohua Park Cottages op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland