Butterfly Bay

Butterfly Bay | Vakantiehuis in Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstJonathan
Locatie Tauranga
Ligging Bij de zee, In het bos
Uitzicht Zeezicht, Bergzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 220,-

Bij Whangaroa Harbour vindt u het huis van Butterfly Bay met drie verdiepingen en een privé strand. U kunt zich wel voorstellen dat het uitzicht prachtig is als de omgeving bestaat uit de azuurblauwe oceaan en bossen met Pohutukawa bomen, watervallen en kleurrijke tuinen.

Het uitzicht en het privés strand van TravelEssence accommodatie vakantiehuizen in Nieuw-Zeeland, Butterfly Bay

Een privé strand bij het Butterfly Bay vakantiehuis in Nieuw-Zeeland

Gelegen op een rots met uitzicht op uw privé strand bent u bij Butterfly Bay omgeven door 85 hectare grond. Het terrein bestaat uit bossen met gigantische Pohutukawa bomen, watervallen en tuinen. Dit vakantiehuis in Nieuw-Zeeland heeft niet zomaar de naam Butterfly Bay, want door de combinatie van de wind, de warmte, de eenzaamheid en de afwezigheid van de mens vindt u hier het grootste vlinderreservaat van Australië en Azië. Dus naast vogels spotten, kunt u hier ook vlinders spotten.

Het huis van Butterfly Bay heeft drie verdiepingen met drie slaapkamers en drie badkamers. Naast een terras waar u kunt barbecueën heeft u dus ook uw eigen strand, waar u heerlijk kunt ontspannen. Het vakantiehuis heeft ook een keuken en een woonkamer.

De woonkamer van TravelEssence accommodatie vakantiehuizen in Nieuw-Zeeland, Butterfly Bay

Ontdek de omgeving van Butterfly Bay

In het uiterste noorden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland vindt u Whangaroa Harbour, waar het vakantiehuis is gelegen. In deze omgeving vindt u maar liefst zeven golfbanen, waarvan Kauri Cliffs de meest bekende is. Bij Kauri Cliffs komen sport en de Nieuw-Zeelandse natuur samen, want de golfbaan ligt vlak aan de kust. Verder kunt u in de omgeving van Whangaroa Harbour activiteiten ondernemen als kajakken langs de kust, vissen, paardrijden, snorkelen en duiken. Voor een mountainbike tocht kunt u gebruikmaken van de fietsen bij Butterfly Bay.

De golfbaan Kauri Cliffs bij TravelEssence accommodatie vakantiehuizen in Nieuw-Zeeland, Butterfly Bay