Blue Duck Station

Blue Duck Station | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstMel
Locatie Whanganui River Valley
Ligging In de bergen, In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten Kitchenette, Volledige keuken
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid

Ervaar het leven en slaap op een boerderij in Nieuw-Zeeland, genaamd Blue Duck Station. Deze boerderij midden in het Whanganui National Park, op het Noordereiland, is de ideale plek als u houdt van natuur, begaan bent met het milieu en graag actief bezig wilt zijn.

Omgeving van de accommodatie Blue Duck Station

De Blue Duck Station ligt aan de oevers van de Whanganui River en de Retaruke River in het Whanganui National Park en biedt een prachtig uitzicht over de bossen en de vallei van Whanganui. De omgeving leent zich uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten. Bij deze Nieuw-Zeelandse boerderij kunt u mee op een bushsafari, paardrijden, kleiduiven schieten, mountainbiken, een boottocht maken of meegaan met een helikopter.

De hosts van Blue Duck Station, een Nieuw-Zeelands boerderij gelegen in Whanganui National Park op het Noordereiland

Eco-vriendelijke accommodatie

De hosts hebben duurzaamheid en natuurconservatie hoog in het vaandel staan. Zo zetten zij zich onder andere in voor het behoud van de bedreigde eendensoort Blue Duck, ook wel Whio genoemd in het Maori.

Dit doen zij door het verbeteren van de waterkwaliteit, het vangen van roofdieren en het stimuleren van de bossen om zichzelf te vernieuwen. De inspanningen van de eigenaren zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven; ze hebben er verschillende prijzen voor gewonnen, onder andere van het Department of Conservation.

Verblijf op Blue Duck Station, een Nieuw-Zeelands boerderij gelegen in Whanganui National Park op het Noordereiland

Verblijf op een boerderij in Nieuw-Zeeland

Als gast verblijft u in één van de twee lodges van Blue Duck Station: Blue Duck Lodge of Frontier Lodge. De Blue Duck Lodge beschikt over twee slaapkamers op de begane grond en een vide die ruimte biedt aan vier personen. De lodge is daarnaast voorzien van een keuken, badkamer en terras met panoramisch uitzicht. De Frontier Lodge beschikt over drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Daarnaast is deze lodge voorzien van een keuken en terras. Hier kunt u in alle rust genieten van de schitterende vergezichten.

Overnacht in de Frontier Lodge van Blue Duck Station, een Nieuw-Zeelands boerderij gelegen in Whanganui National Park op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland