Acacia Cliffs Lodge

Acacia Cliffs Lodge | Luxe Lodge in Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstLinda & Rick
Locatie Taupo
Ligging In de bergen
Uitzicht Bergzicht, Uitzicht op het meer
Sfeer Romantisch, Landelijk, Natuur
Faciliteiten Restaurant op rijafstand
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 415,-

Vanaf een klif heeft u een panoramisch uitzicht op het grootste meer van Nieuw-Zeeland en de omliggende bergen. Dit uitzicht heeft u niet tijdens een toevallige wandeling, maar terwijl u verblijft in een luxe suite. U verblijft namelijk bij Acacia Cliffs Lodge in Acacia Bay aan de rand van Lake Taupo op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.

De buitenkant van Acacia Cliffs Lodge, een luxe lodge bij Lake Taupo op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland

Uw verblijf in de luxe lodge

Bij aankomst wordt u verwelkomt door de Kiwi gastvrijheid van uw hosts Linda en Rick. Zo staat er bijvoorbeeld een fles Nieuw-Zeelandse wijn voor u klaar. Linda en Rick kennen de omgeving van Lake Taupo goed en helpen u dan ook graag het beste uit uw verblijf te halen. Rond borreltijd bent u van harte welkom om met uw hosts en medegasten een drankje te drinken. In de winter vindt dit plaats rondom het vuur en in de zomer op het terras met uitzicht op de omgeving. Na het drankje kunt u bij een restaurant in de omgeving een hapje eten, maar dit kan ook bij de lodge. Zolang Linda en Rick dit van te voren maar weten.

Een balkon van een van de suites van Acacia Cliffs Lodge, een luxe lodge bij Lake Taupo op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland

Acacia Cliffs Lodge heeft vier suites, waarvan drie Lake View Suites. Deze suites hebben grote ramen en een balkon voor uitzicht op het meer en de bergen. De vierde suite is een Garden View Suite met, zoals de naam al doet vermoeden, uitzicht op de tuin met bijzondere vogels. De suites bieden privacy en zijn geschikt voor twee personen.

Omgeving van Acacia Cliffs Lodge

Of u nu golfliefhebber of visliefhebber bent, van fietsen of van wandelen houdt, Acacia Cliffs Lodge is een goede uitvalsbasis om de omgeving van Lake Taupo te ontdekken. Het meer staat namelijk bekend om forel vissen, iets wat u met een gids kunt doen. Op zo’n tien minuten rijden vindt u een van de meest bijzondere golfbanen ter wereld: Wairakei International Golf Course waar sport en natuur samenkomen.

De Great Lake Trail is een fietsroute bij Lake Taupo. U kunt bij de lodge mountainbikes huren om de natuur en dorpjes langs deze route te ontdekken. De restaurants van het stadje Taupo, wandelroutes door de natuur, het vulkanische Central Plateau en een helikoptervlucht over Lake Taupo zijn slechts een aantal andere hoogtepunten tijdens een bezoek aan Lake Taupo en een verblijf bij deze luxe lodge in Nieuw-Zeeland.

De slaapkamer van een van de suites van Acacia Cliffs Lodge, een luxe lodge bij Lake Taupo op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland