Accommodaties in Nieuw-Zeeland

Accommodaties in Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Het grootste aanbod van kleinschalige accommodaties door heel Nieuw-Zeeland.

Een accommodatie moet veel meer zijn dan alleen maar een plek om te slapen. Voor dezelfde prijs als een standaard hotel, motel of camper verblijft u namelijk op bijzondere plekken. Daarom bieden wij accommodaties aan die op zichzelf al een ervaring zijn. Wij delen dan ook graag alvast een selectie van onze kleinschalige accommodaties in Nieuw-Zeeland met u.

Verblijf in kleinschalige Nieuw-Zeelandse accommodaties

Denk aan een eco lodge midden in het regenwoud, een boetiek lodge waar de Nieuw-Zeelanders voor u koken, een schapenboerderij van 10.000 hectare of een boetiekhotel in de stad. Of wat dacht u van een een vakantiehuis met een privé strand, een cottage met uitzicht op de lokale wijngaard of een gezellige bed & breakfast waar uw hosts hun verhalen, tips en adviezen met u delen.

“De accommodaties waren stuk voor stuk juweeltjes met zeer vriendelijke hosts die ons veel konden vertellen over hun prachtig land” - Lees het reisverslag van Hilde & Alexander

Met zorg geselecteerde accommodaties

De accommodaties die wij aanbieden zijn kleinschalig en met zorg geselecteerd, doordat wij ze allemaal persoonlijk bezoeken. Uw accommodatie is een plaats waar u zich prettig voelt, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en waar u de levensstijl van de lokale mensen kunt ervaren. Wanneer u uw reis door Nieuw-Zeeland boekt bij TravelEssence verblijft u in accommodaties die een onvergetelijk onderdeel van uw reis uitmaken.

Een kleine selectie van ons grote aanbod: