Nz driving south island partner medium car
Nz canterbury windy road partner large car
Travel Essence 298
Winter rakaia river south island new zealand 2011 08 29 at 08 05 01 1
De ultieme roadtrip

Met de auto door Nieuw-Zeeland

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

De beste manier om Nieuw-Zeeland te verkennen, is met de auto. Dit geeft u de vrijheid om in een rustig tempo de meest schilderachtige routes te ontdekken. U kunt de auto zo langs de kant zetten om te genieten van het uitzicht en mag op plekken komen waar campers niet zijn toegestaan.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat bij u past

Wilt u zo comfortabel mogelijk van de ene accommodatie naar de volgende rijden? Bij aankomst in Nieuw-Zeeland staat er een comfortabele huurauto voor u klaar. Ruim genoeg voor al uw bagage, compact genoeg om overal te kunnen parkeren. Ook onverharde wegen die naar die unieke plaatsen leiden neemt u moeiteloos.

De auto is all risk verzekerd en rijdt lekker zuinig. Uw route is zo uitgekiend dat de bergen en landschappen zich van hun mooiste kant laten zien en dat de verschillende accommodaties maar een paar uur rijden van elkaar verwijderd zijn.

U bepaalt het tempo. Doe het rustig aan. Neem een duik in een rivier of maak mooie wandeling. Wilt u meer weten over de beste routes en reistijden? Onze reisadviseurs staan voor u klaar. In een persoonlijk gesprek nemen zij graag alle mogelijkheden met u door.

Nz scenic drives roadtrips southern scenic route

Andrew’s top 9 autoroutes in Nieuw-Zeeland

Rijden door Nieuw-Zeeland is wat mij betreft een van de meest aangename dingen in het leven, en iets waar ik van… lees meer

Nz campervan blog opito panorama3

Camperreis Nieuw-Zeeland

Misschien droomt u er al jaren van: een reis door Nieuw-Zeeland. Droomt u dan ook van ontmoetingen met de lokale… lees meer

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"De Haast Pass vind ik een van de meest adembenemende routes van Nieuw-Zeeland."

Ilona, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.