5-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland in het teken van natuur en Maori cultuur

5-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland in het teken van natuur en Maori cultuur

Omgeven door de Nieuw-Zeelandse natuur leert u de Kiwi’s en Maori kennen

Nieuw-Zeeland, het land dat rijk is aan prachtige landschappen en een gastvrije bevolking. Tijdens een vijf weekse rondreis door Nieuw-Zeeland rijdt u dan ook door de mooiste ansichtkaarten en verblijft u bij kleinschalige accommodaties waar de Kiwi’s en Maori u met open armen verwelkomen.

Zo wordt er bij de bed & breakfast in Windwhistle voor u gekookt door topkok Robert, leert u het Nieuw-Zeelandse boerenleven kennen op een schapenboerderij en overnacht u op een boot die door het mooiste fjord van Fiordland National Park vaart. In Tekapo ziet u met het blote oog ontelbaar veel sterren en in Kaikoura spot u walvissen. Alleen in deze kustplaats spot u het gehele jaar door walvissen. Hoe dat zit, leest u verderop in de voorbeeldreis. In Wellington komt u in aanraking met de Maori cultuur, want hier kunt u het Te Papa Tongarewa Museum bezoeken. Op Kapiti Island komt u misschien wel oog in oog te staan met het Nieuw-Zeelandse symbool: de Kiwi vogel. En net als op Kapiti Island komt in Te Urewera de Maori cultuur samen met de natuur. In dit regenwoud gaat u namelijk op pad met een Maori gids die u alles over zijn cultuur vertelt en samen met u bomen plant.

Samen te stellen naar uw wensen

Deze reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode.

Alt Nz 5 W Kultur Natur

Dag 1, 2, 3 & 4 - De reis gaat beginnen! Via een tussenstop in Hong Kong reist u naar Christchurch

Cathay Pacific - Economy Class

1 nacht in Hong Kong - L'hotel Causeway Bay Harbour View - Standard Room, Bed & Breakfast

Air New Zealand - Economy Class

Cathay Pacific is een van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld en verscheidene keren uitgeroepen tot “Airline van het Jaar”. Aan boord kunt u genieten van ongeëvenaarde service, comfortabele stoelen, heerlijke maaltijden en een uitgebreid entertainmentprogramma. Onderweg naar Nieuw-Zeeland maakt u een tussenstop in Hong Kong. Strek uw benen en ontdek de wereldstad. U verblijft namelijk in een hotel met uitzicht over de stad en bent met een stap buiten de deur in het legendarische deel van Hong Kong.

Vanuit Hong Kong vliegt u met Cathay Pacific door naar Auckland om voorlopig voor de laatste keer in het vliegtuig te stappen. Het is namelijk rustiger en goedkoper om uw reis op het Zuidereiland te beginnen. Met Air New Zealand maakt u dan ook een binnenlandse vlucht naar Christchurch.

Dag 4 & 5 - Welkom in Nieuw-Zeeland! Stap in uw huurauto en rijd naar Windwhistle

Huurauto voor 32 dagen - Compact SUV 2WD staat voor u klaar in Christchurch

Christchurch naar Windwhistle - 83km, ongeveer 1 uur rijden

2 nachten in Windwhistle - Quickenberry Lodge & Guesthouse - Room, Bed & Breakfast, Diner

U bent aangekomen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. In Christchurch haalt u uw huurauto op, want 32 dagen lang rijdt u rondt in een Compact SUV 2WD. Deze levert u wel in bij de oversteek met de Interislander ferry naar het Noordereiland, maar in Wellington haalt u gewoon een nieuwe op. Goed, dat komt later. Eerst genieten van de kookkunsten en gastvrijheid van Robert en Christine bij Quickenberry Lodge in Nieuw-Zeeland. Dit samen met uitzicht op de Zuidelijke Alpen. Beter kunt u uw reis door Nieuw-Zeeland niet beginnen, want in de woonkamer voelt u zich gegarandeerd thuis.

Dag 6 & 7 - Reis verder naar Lake Tekapo en bewonder de sterrenhemel

Windwhistle naar Lake Tekapo - 177km, ruim 2 uur rijden

2 nachten in Lake Tekapo - Peppers Bluewater Resort - Deluxe Lakeview Hotel Room, Bed & Breakfast

Earth & Sky Night Star Gazing - Mount John Observatory - 23:00 uur

Tekapo is het donkerste gebied van Nieuw-Zeeland en staat bekend om de heldere nachten. Kortom, dé plek om sterren te kijken bij Mount John Observatory. Hiervoor reist u van Windwhistle naar Lake Tekapo. U verblijft hier aan de oever van het meer en in het hart van de natuurrijke Mackenzie Country. Na een diner - met gerechten die geïnspireerd zijn op het Nieuw-Zeelandse platteland - in het restaurant van het resort, is het tijd om sterren te kijken.

U wordt naar de sterrenwacht gebracht die hoog boven het stadje uittorent en bewondert daar de schitterende zuidelijke hemel. Denk aan de Melkweg, het Zuiderkruis, Alpha-Centauri en de op 4,3 lichtjaar verwijderende Sirius, de helderste ster aan de hemel. Dit alles natuurlijk door middel van een telescoop en verrekijker, maar ook met het blote oog zult u veel zien.

Dag 8 - Uw volgende bestemming is veelzijdig Wanaka

Lake Tekapo naar Wanaka - 201km, bijna 2,5 uur rijden

2 nachten in Wanaka - Te Wanaka Lodge - Lodge Room, Bed & Breakfast

Wanaka en het gelijknamige meer zijn populair vanwege de mooie omgeving en als centrum van sportieve activiteiten met de toppen van het Mount Aspiring National Park als decor, waar u kunt hiken en mountainbiken. Wanaka heeft een levendig centrum met vele restaurants en winkeltjes. Laat u nu net verblijven in dit centrum bij de bed & breakfast Te Wanaka Lodge.

Wanaka
Wanaka

Dag 10 & 11 - Op naar Manapouri voor een cruise door het mooiste fjord van Fiordland National Park

Wanaka naar Manapouri - 227km, ongeveer 3 uur rijden

1 nacht in Manapouri - Kepler Mountain View Cottage - One Bedroom Cottage

Doubtful Sound Overnight Cruise - Fiordland Navigator - Shared Quad Cabin, Bed & Breakfast, Diner

Manapouri is de toegangspoort tot Fiordland National Park met het bekende Milford Sound en het minder bekende, maar zeker net zo mooie, Doubtful Sound. Om het rustige reistempo aan te houden verblijft u, na de reis vanuit Wanaka, een nacht bij Kepler Mountain View Cottage in Manapouri. De volgende ochtend begint u dan fris en fruitig aan de tweedaagse tocht door de Doubtful Sound: van vele klanten die u voor gingen en van ons een persoonlijke favoriet. Het fjord staat onder andere bekend om zijn watervallen en dieren, zoals pelsrobben, dolfijnen en pinguïns. Afhankelijk van de weersomstandigheden kun u zwemmen, kajakken en vanaf het bovenste dek de sterrenhemel bekijken.

Doubtful Sound
Doubtful Sound

Dag 12 - Op naar Manapouri voor een cruise door het mooiste fjord van Fiordland National Park

Manapouri naar Makarora - 288km, bijna 4 uur rijden

2 nachten in Makarora - Makarora River Ranch - Cottage, Bed & Breakfast

U zet weer voet aan wal en stapt uw auto in om naar Makarora te rijden. Dit is een van de langste ritten van uw reis, maar dan heeft u ook wat. Terwijl namelijk veel mensen Makarora voorbij rijden, vinden wat dat zonde. Het gehucht staat bekend om de wilde natuur met bergen en valleien. Er komen in Makarora drie rivieren samen die uiteindelijk eindigen in Lake Wanaka. Vissers, wandelliefhebbers en fietsfanaten zijn in Makarora dan ook aan het juiste adres.

Heeft u altijd al willen ervaren hoe het is om op een Nieuw-Zeelandse boerderij te leven? Ook dan bent u in Makarora aan het juiste adres. Makarora River Ranch is namelijk een boerderij van 4.000 hectare grond en komt uit 1861. U wordt verwelkomd door Craig, Eileen en hun schapen, edelherten en runderen.

Dag 13 - Vandaag maakt u een avontuurlijke tocht door Mount Aspiring National Park

Wilkin Jet & Helicopters - Siberia Wilderness Adventure

Vanuit Makarora geniet u ook van de mooiste natuur in Mount Aspiring National Park. Dit doet u met Wilkin Jet & Helicopters. De natuur in dit nationale park is samen te vatten in wildernis, rivieren, gletsjermeren en besneeuwde bergtoppen. Deze natuur beleeft u vanuit de lucht, te voet en vanaf het water. De tocht begint met een twintig minuten durende helikoptervlucht over Mt Aspiring National Park, een ontdekkingsreis over het gebied dat op UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De helikopter landt in de afgelegen Siberia Valley, waarvandaan u een drie uur durende wandeling gaat maken om vervolgens in een jetboat te stappen. Met deze boot vliegt u als het ware over de Makarora River en Wilkin River.

Mount Aspiring National Park
Mount Aspiring National Park

Dag 14 - Het is tijd voor het strand! Op naar de kust van Bruce Bay

Makarora naar Bruce Bay - 151km, ongeveer 2 uur rijden

2 nachten in Bruce Bay - Mahitahi Lodge - Totara Room, Bed & Breakfast & Diner

Bruce Bay is een kustplaats aan de West Coast van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, tussen de Wanaka en de twee gletsjers - Franz Josef en Fox - in. Het is een goede tussenstop tijdens uw reis, waar u het wandelen over het strand kunt afwisselen met het bezoeken van historische bezienswaardigheden. Ook kent Bruce Bay gezellige accommodaties, zoals Mahitahi Lodge. Deze lodge wordt gezien als het uitgangspunt voor dagtrips naar de eerdergenoemde gletsjers en Lake Matheson. De eigenaren John en Jacqui zijn volgens ons een goed voorbeeld van de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid. John is visser.Jacqui een ervaren kok. Dat belooft dus een heerlijk avondmaal te worden.

Dag 16 - Klaar voor uw eigen strandhuis met prachtige zonsondergang?

Bruce Bay naar Greymouth - 247km, bijna 3,5 uur rijden

2 nachten in de buurt van Greymouth - Bach on the Beach - Cottage

U bent al op de helft van uw reis! Nu denkt u waarschijnlijk: 'maar waar blijft de ontmoeting met de Maori?' Nog eventjes geduld, want zij leven voornamelijk op het Noordereiland. Hier op het Zuidereiland ervaart u de gastvrijheid van de Kiwi's (Nieuw-Zeelanders). De indrukwekkende natuur blijft u de gehele reis verrassen. Zo geniet u 's avonds van een prachtige zonsondergang vanaf uw eigen terras. Pal voor de deur van uw cottage ligt het strand en bij eb kunt u hier zelf op zoek gaan naar verse mosselen. Bach on the Beach ligt op iets meer dan 20 kilometer ten noorden van Greymouth. De accommodatie is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Pancake Rocks, deze liggen net ten noorden van uw strandhuis.

Dag 18 & 19 - Op naar Kaikoura, want u gaat walvissen spotten!

Greymouth naar Kaikoura - 326km, ongeveer 5,5 uur rijden

3 nachten in Kaikoura - SurfWatch Getaway Cottages - Sharkey's Cottage

Whale Watch Kaikoura - Whale Watching Tour 2,5 uur

Kaikoura is een gezellig kustplaatsje tussen Christchurch en Picton in. En een van de favoriete plekken van TravelEssence oprichter en Nieuw-Zeelander Andrew Morten. Bij Kaikoura komen een noordelijke en zuidelijke zeestroom bij elkaar, wat resulteert in zeer voedselrijk water en een unieke onderzeese canyon van 1.200 meter diep. Hierdoor leven er in de buurt van Kaikoura onder andere walvissen, dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en albatrossen. Hierdoor is het ook de enige plek ter wereld waar u het hele jaar walvissen kunt spotten. Afhankelijk van het seizoen komen hier bultruggen, Pilot Whales, Blue Whales en Southern Right Whales voor. U spot deze walvissen tijdens een tour met Whale Watch Kaikoura, uiteraard op een verantwoorde manier en in hun natuurlijke leefomgeving: de Kaikoura Canyon.

Alsof het spotten van walvissen nog niet spectaculair is, verblijft u bij SurfWatch Getaway Cottage met vanuit de tuin een prachtig uitzicht. Aan de ene kant namelijk de oceaan en aan de andere kant de ruige Seward Kaikoura Mountain Range. Host Lynn houdt verschillende dieren, zoals kippen, geiten en alpaca's die u ook mag voeren.

Dag 21 - Vandaag reist u met de Interislander ferry naar het Noordereiland

Kaikoura naar Picton - 156km, bijna 2,5 uur rijden

Interislander ferry - Picton naar Wellington

2 nachten in Wellington - Booklovers Bed & Breakfast - Double Room Ensuite, Bed & Breakfast

U verlaat het Zuidereiland door van Kaikoura naar Picton te rijden met uw huurauto. In Picton levert u uw huurauto in en stapt u aan boord van de Interislander ferry naar Wellington op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. De overtocht is 92 kilometer en duurt ongeveer drie uur. Tijdens de tocht kunt u genieten van uitzichten op de omgeving, want de ferry vaart door de Marlborough Sounds en steekt de Cook Strait over.

Aangekomen in Wellington haalt u uw nieuwe huurauto op om vervolgens bij schrijfster Jane Tolerton aan tafel te schuiven. Booklovers Bed & Breakfast ligt op een rustige locatie midden in Wellington: dichtbij het Te Papa Tongarewa Museum, cafés en restaurants.

Dag 23 - Bent u klaar voor uw eerste ontmoeting met de Maori en het spotten van bijzondere vogels?

Wellington naar Paraparaumu 51km, ongeveer 45 minuten rijden

Boottocht van Paraparaumu naar Kapiti Island

1 nacht op Kapiti Island - Kapiti Island Nature Lodge - Overnight Kiwi Spotting Tour, Cabin, Bed & Breakfast, Diner

Kapiti Island is een beschermd natuurgebied en het domein van een plaatselijke Maori-familie die het eiland al 150 jaar beheert. De familie Barrett verwelkomt u met oprechte Maori-gastvrijheid en laten u op verantwoorde wijze kennismaken met het natuurgebied, de gevarieerde plantengroei, tal van inheemse vogelsoorten en de Kiwi (vogel). De Kapiti Island Nature Lodge maakt onderdeel uit van Kapiti Island Alive, een initiatief van plaatselijke Maori-families. Kapiti Nature Lodge is de enige accommodatie op het eiland. Het is een bescheiden accommodatie, van origine een familie-onderkomen, dat in de loop van de tijd is uitgebouwd om ook bezoekers onder te kunnen brengen.

Kapiti Island
Kapiti Island

Dag 24 - Vandaag reist u naar het vulkanische gebied van Nieuw-Zeeland: Tongariro

Boottocht van Kapiti Island naar Paraparaumu

Paraparaumu naar Horopito 250km, ongeveer 3 uur rijden

2 nachten in Horopito - Tongariro Suites at The Rocks - Whakapapa Suite, Bed & Breakfast

Het Tongariro en Central Plateau gebied is 300.000 jaar geleden ontstaan door erupties en de werking van gletsjers in de IJstijd. Door geologen wordt het gebied de Taupo Vulkanische Zone genoemd. Middenin het gebied vindt u Lake Taupo; een krater die is ontstaan tijdens de grootste vulkaanuitbarsting ter wereld. Het meer wordt omgeven door de vulkanen Ruapehu, Ngauruhoe en Tongariro. Wandelen in het Tongariro National Park betekent wandelen in de schaduw van de drie reusachtige en actieve vulkanen. De Tongariro Alpine Crossing, een van de mooiste wandelpaden van Nieuw Zeeland, laat u kennismaken met het spectaculaire, vulkanische terrein.

Vanaf het terras van uw suite heeft een uitzicht over Ruapehu. Deze accommodatie biedt u zo de kans om ontspannen na te genieten van bijvoorbeeld een dag in het nabijgelegen Tongariro National Park.

Dag 26 - En nu... is het tijd voor een wijntje in Havelock North

Horopito naar Havelock North 275km, bijna 4 uur rijden

2 nachten in Havelock North - Havelock House - Napier Suite, Bed & Breakfast

De accommodatie ligt op slechts vijf minuten afstand van het charmante Havelock North met restaurants, cafés en wijnhuizen. Havelock North behoort tot de regio Hawkes Bay. U kunt hier de gezellige "Art Deco City" Napier bezoeken, de grootste Jan van Gent Kolonie zien, een bezoek brengen aan de oudste wijnhuizen van Nieuw-Zeeland en Te Mata Peak beklimmen voor een prachtig uitzicht over Hawkes Bay.

Bij de bed & breakfast Havelock House verblijft u twee nachten. Deze bed & breakfast is gebouwd in koloniale stijl met typische art-deco elementen en hoge plafonds. Vanuit uw suite heeft u uitzicht op de tuin met vogels, bloemen, eucalyptusbomen en palmbomen. Bij de bed & breakfast kunt u ook een duik nemen in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan en een goed boek lezen op de veranda.

Dag 28 - Ga op pad met Maori om bomen te planten in Te Urewera

Havelock North naar Ngaputahi 301km, bijna 4 uur rijden

Te Urewera Treks - Overnight Trip - One Night Bush Camp & Tree Planting, Tent, Bed & Breakfast, Diner

De tour staat in het teken van een boom planten in het Te Urewera regenwoud. U wordt om 16:00 uur bij het Bush Camp in Ngaputahi verwacht, waar u uw lokale Maori-gids ontmoet. In de avond verblijft u bij het kamp en gaat u barbecueën onder het genot van een Nieuw-Zeelandse wijn. In het Bush Camp zijn warme douches aanwezig.

De volgende dag start u na het ontbijt met een korte wandeling, over goed begaanbare paden, naar het gebied waar u een boom gaat planten. Onderweg krijgt u verhalen en legenden van de Maori te horen en wordt uitleg gegeven over de belangrijke rol van bomen in de Maori-traditie. Vervolgens zult u zelf boomsoorten, zoals de Rimu, Totara en Matai, gaan planten. De boom die u plant zal over 1000 jaar nog altijd deel uitmaken van het regenwoud. Uw aandeel in de restauratie van het gebied verleent u de status van Kaitiaki Tautoko: beschermer van het regenwoud. Als bijdrage aan het herstel en behoud van het regenwoud, doneert TravelEssence voor elke deelnemer $25 aan het Te Urewera Rainforest Restoration Trust.

Dag 29 - Rotorua, het geothermische centrum van Nieuw-Zeeland, is u volgende bestemming

Ngaputahi naar Rotorua 158km, ruim 3 uur rijden

City Lights Boutique Lodge - Kea Room, Bed & Breakfast

Rotorua, een stad die al tweemaal werd bekroond met een award als Nieuw Zeelands mooiste stad, is het geothermische centrum van Nieuw Zeeland. De ligging, nabij twee grote tektonische platen, veroorzaakt de geothermische activiteit. Het Rotoruameer is het grootste van een groep van zeventien meren in het gebied. Aan de zuidkant van het meer ligt de verborgen vallei Orakei Korako en in het Kuirau Park vindt u geisers, borrelende modderpoelen en zwavelbronnen.

City Lights Boutique Lodge ligt op slechts tien minuten rijden van Rotorua. Deze charmante accommodatie bevindt zich op de helling van Mount Ngongotaha. De lodge beschikt over een buiten spa, een grote gedeelde patio, een fitnessruimte, een infraroodsauna en wifi.

Dag 30 - U reist vandaag voor een tussenstop naar Auckland

Rotorua naar Auckland 231km, bijna 3,5 uur rijden

1 nacht The Sebel Auckland Viaduct Harbour - City View Studio Suite

Om uw reis richting het noorden van het Noordereiland te onderbreken, maakt u een stop in de grootste van Nieuw-Zeeland: Auckland. U verblijft hier een nacht, voordat u naar de Bay of Islands rijdt. Het appartement-hotel is vlak bij het centrum en de hoogtepunten van de stad gelegen.

Dag 31 - Op naar de eilanden en Maori cultuur van de Bay of Islands

Auckland naar Russell 232km, ongeveer 3,5 uur rijden

3 nachten Bay of Islands Cottages - Nikau Cottage, Bed & Breakfast

Bay of Islands kent een natuur met afgelegen stranden verdeeld over 144 eilanden. De eilanden hebben een subtropisch klimaat en u kunt hier zwemmen met dolfijnen. Daarnaast is het de bakermat voor de Maori cultuur. Hier ziet en leert u alles over de geschiedenis, legenden en gebruiken van de Maori. In 1840 werd hier het Verdrag van Waitangi tussen de Maori en de Britten getekend, waarmee het Brits grondgebied werd.

In dit subtropische noorden van Nieuw-Zeeland liggen de vier eco-cottages van Bay of Islands Cottages. De accommodatie van Jenny en Peter Sharpe ligt vlak bij Russell en haar stranden. Nikau Cottage biedt door de hoge ligging uitzicht over zee. U kunt gebruikmaken van de gasbarbecue en kajaks om de baai te verkennen. Daarnaast kunt u in de omgeving vissen, golfen of dolfijnen spotten tijdens een cruise.

Dag 35 - U reist vandaag naar uw laatste bestemming: het pittoreske Matakana

Russell naar Matakana 181km, bijna 3 uur rijden

1 nacht Sugarloaf Lodge - Lodge Room, Bed & Breakfast

Het pittoreske Matakana staat bekend om haar goede eten en maar liefst dertig wijngaarden. Daarnaast heeft het een glooiend landschap met veel schapenweiden. In Matakana Village vindt u diverse (delicatesse) winkels en elke zaterdag is er de Matakana Village and Farmers Market. Een gezellige markt met producten als honing, olijfolie, wijn, smoothies, vers gebrande koffie, groenten en kaas. De markt is ooit begonnen als lokale aangelegenheid maar trekt inmiddels ook veel bezoekers uit de omgeving. Robin en Dianne nemen u graag mee naar de markt voor een zaterdags ontbijtje. Zij zijn de vriendelijke eigenaren van Sugarloaf Lodge.

De lodge ligt in de groene omgeving van Matakana en is omringd door onder andere olijfbomen. Het bevindt zich op korte rijafstand van Warkworth en vlak bij de stranden van Omaha Beach. U verblijft in één van de twee gastenkamers die elk voorzien is van een eigen entree, een terras en uitzicht op de omliggende wijngaarden.

Dag 36 - Helaas, u geweldige reis door Nieuw-Zeeland zit er bijna op

Matakana naar Auckland - 68km, ongeveer 1 uur rijden

Cathay Pacific - Economy Class

U rijdt terug naar Auckland, levert hier uw huurauto in en stapt in het vliegtuig voor een vlucht naar Hong Kong. Dit keer is de stopover in Hong Kong slechts een paar uur, want u vliegt door naar Amsterdam.

Bij de reissom inbegrepen:

Uw vluchten:

 • Internationale vluchten met Cathay Pacific in Economy Class;
 • Binnenlandse vlucht met Air New Zealand in Economy Class.

32 nachten in kleinschalige accommodaties:

 • Deze reis heeft een leuke mix met bed & breakfasts met gezellige hosts, lodges midden in de natuur en goede locaties voor alle bezienswaardigheden in de dorpen en steden. Gemiddeld verblijft u twee nachten bij een accommodatie.

Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd.

Uw huurauto:

 • 32 dagen autohuur van een Compact SUV 2WD.

Uw activiteiten:

 • Sterren kijken in Tekapo;
 • Overnight Cruise door de Doubtful Sound;
 • Avontuurlijke tocht door Mount Aspiring National Park;
 • Walvissen spotten in Kaikoura;
 • Vogels spotten op Kapiti Island;
 • Samen met de Maori bomen planten in Te Urewera regenwoud

Inclusief de volgende extra's:

 • Overtocht per Interislander ferry van Picton naar Wellington.

Prijs vanaf € 6700,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook